Ugledni hrvatski novinar i kolumnista: NIJE SUD TU DA ŠTITI SEVERINU, VEĆ PRAVA DETETA!

Autor:

Zabava

13.02.2024

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata medijska ličnost u Hrvatskoj, Marcel Holjevac, komentariše to što hrvatska pevačica očekuje da državne institucije sprovode njene želje i ideje, umesto što rade svoj posao i primenjuju zakon.

Ugledni hrvatski novinar i kolumnista: NIJE SUD TU DA ŠTITI SEVERINU, VEĆ PRAVA DETETA!

Foto: Instagram

Severina Vučković

Poznati hrvatski novinar i kolumnista Marcel Holjevac gostovao je u jednom tamošnjem podkastu u kome je, između ostalog, komentarisao slučaj Severine Vučković, o kome, inače, bruje regionalni mediji. 

Voditeljka podkasta Željka Markić je hrvatsku pevačicu nazvala osobom koju mediji tretiraju na poseban način, a Holjevac je onda izneo svoje zapažanje.

- Zapravo ne samo da je mediji tretiraju. Javnost je tretira na poseban način. Ono što ona radi je nasilje nad institucijama sistema. Nasilje nad zdravom pameću i nasilje nad svima i svakim s kim je došla u kontakt. Ne znam s kakvim se ona muškarcima družila u životu da smatra da su muškarci inače krkani i seljačine i primitivci. Ona je uspela ukloniti Gordanu Buljan Flander s mesta direktorke Poliklinike za zaštitu dece i mladih. Koja je za svojih 20-30 godina koliko je to radila uradila mnogo za decu u Hrvatskoj. Zlostavljanu decu. Veoma mnogo je uradila da se zlostavljanje dece prepozna kao problem - istakao je novinar, a zatim se zapitao:

- Šta su napravile Severina i aktivistica ova Jelena Jindra? Buljan Flander je rekla otvoreno u intervju: "Imam ženu koja je fizički i psihički zlostavlja dete. Ali ona je aktivistica. I ona je u H-alteru i svim tim medijima. Sad ispada da sam ja negativac."

Republika

Foto: ATA Images

Severina Vučković podigla javnost protiv Vrhovnog suda

Uticajni hrvatski kolumnista je zatim naglasio koliko je opasno kad feministkinje zloupotrebljavaju svoj položaj u društvu.

- Severina je digla tu frku da centar koji je zadužen da se brine o deci, ne o majkama, ne o roditeljima, nego o deci – ne prijavljuje zlostavljanje dece od strane majki ako muž zlostavlja tu majku. Nakaradna je priča: "Vratite dite materi!" Ja sam uvek verovao u ravnopravnost polova, muškog i ženskog. I jednostavno smatram da zakon mora biti jednak za sve. Feministkinje uvek kažu – mi ne želimo biti majke i domaćice, koje bi muževi strpali u kuću da brinemo o deci i kuvamo ručak. A kad dolazimo na priču razvoda – dajte dete materi. Po kojoj logici bi majka imala više prava na dete nego otac? One idu s pričom da sudovi ne štite majke. Da sud nije zaštitio Severinu. Sud je tu da štiti zakon. A zakon je tu da štiti decu pri razvodu. Niko nije spominjao da treba štiti majke pri razvodu.

Markićeva se složila sa tim da sud treba da štiti maloletnog Aleksandra, te istakla koliko je strašno čemu je on izložen. Zatim je dodala da je njoj posebno zanimljivo, kada se govori o feminizmu, upravo to kako, prema njenim rečima, agresivno, prostački i divljački u stvari Severina napada žene, odnosno, sve žene koje ne rade što ona želi. 

- Kad bi se muškarac ponašao kao Severina rekli bi da je krkan, seljačina… Evo što se tiče Ljiljane Klinger, direktorke škole u koju je išao Severinin sin, ona je rekla da su oni bili pod strašnim stresom svaki put kad je ona dolazila u školu. Morali su da stave dve kamere i morale su biti dve učiteljice kad je ona dolazila po svoje dete. Ona je digla frku i javnost je bila na njenoj strani - podsetio je Holjevac, pa nastavio:

- Po anketama puno je ljudi na njenoj strani, nažalost. Znači ona je napala strašno Ljiljanu Klinger jer nije dala dete njenom tadašnjem mužu Kojiću. Ja imam dvoje dece, jedno u školi, jedno u vrtiću. Pa da neko da dete iz vrtića ili škole nekome ko nije na pick up listi isti dan ostaje bez posla. Direktorka nije dala dete njenom mužu jer on nije na spisku.

Republika

Foto: Printskrin

Severina Vučković bila je jedna od tema u podkastu "55 minuta kod Željke Markić!

Voditeljka je konstatovala da takođe kada ona ide po svog unuka u vrtić ne može samo da kaže da je ona baka kako bi joj dali dete, već da njen sin i snaja treba da je stave na spisak onih koji mogu podizati dete iz vrtića.

- Severina je strašno napala direktorku i puno je tih feministkinja stalo na njenu stranu - dodao je novinar, a voditeljka je ponovila:

To je zanimljivo jedna žena napada i vređa drugu ženu, ali to može proći.

- Direktorka je rekla da je jedna učiteljica dala otkaz jer nije više mogla da trpi Severinin teror - nastavio je Holjevac.

- Za jednu su naveli da je pod pritiskom izgubila dete. A ona sebe predstavlja kao zaštitnika žena - dodala je voditeljka, da bi kolumnista i novinar zaključio:

- Ona gazi ljude!

Podsećamo, Vrhovni hrvatski sud nedavno je ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu, te doneo odluku da ugledni srpski biznismen Milan Popović i pevačica Severina Vučković više nemaju starateljstvo "pola pola", kako je u avgustu 2021. godine odredio  Županijski sud u Splitu, već će se većinsko starateljstvo vratiti ocu, po kome će 22 dana dete biti kod njega, a osam kod majke.

Republika

Foto: Printsrkrin TV Happy, Printscreen/https://www.facebook.com/zeljka.peric.54?__tn__=-UC*F

Milan Popović je po oceni Vrhovnog suda bolji roditelj

Nakon toga, Vučkovćeva je na sve načine pokušavala da obmane javnost kako joj je oduzet sin, ali je otkriveno da je pevačica koristila svoju popularnost i uticala na državu.

Još jedan od tamošnjih novinara Karlo Kralj u Hrvatskom tjedniku je nedavno do detalja opisao kakvom su nesvakidašnjem medijskom tetoru i sistemskom maltretiranju Hrvati izloženi, te javno izneo kako je Severina izbegla zatvor i ponizila Hrvatsku, koristeći sina kao glavno oružje. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading