SEVERINA BEŽI OD SUDA: Hrvatska pevačica umislila da je jača od zakona, izbegla ročište i sa sudijom kog je vređala!

Autor: M. K. V.

Zabava

17.10.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučkovićeva nije došla na ročište sa sudijom Lucijom Lasić, koja ju je tužila za povredu ličnih prava i tražila 3.000 evra.

SEVERINA BEŽI OD SUDA: Hrvatska pevačica umislila da je jača od zakona, izbegla ročište i sa sudijom kog je vređala!

Foto: ATA Images

Hrvatska pevačica Severina Vučković juče se nije pojavila na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu, gde je održano ročište povodom tužbe koju je protiv nje podnela sudija Lucija Lasić, koja je sudila u sporu između pevačice i njenog bivšeg partnera Milana Popovića s kojim ima maloletnog sina Aleksandra. 

Kako prenose hrvatski mediji, došao je samo Severinin advokat Jasminka Biloš, koja je bila bez komentara. 

Inače, veče pre ročišta na društvenoj mreži pevačica je objavljivala fotografije iz Istre, gde je posetila opservatoriju Višnjan, te dugogodišnjeg prijatelja, dizajnera Borisa Ružića na njegovom imanju. 

Foto: ATA Images

Severina Vučković je i ranije izbegavala sudska ročišta

Podsećanja radi, sudija Lasić tužila je pevačicu za povredu ličnih prava i tražila naknadu štete u iznosu od nešto manje od 3.000 evra, nakon izjave pevačice na konferenciji za novinare povodom početka regionalne turneje "Magic tour": "Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sistemskom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji ni žene ni devojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja deteta kod sudije Lucije Lasić." 

Sudija Lasić je bila u sudskom veću na Županijskom sudu u Splitu koji je odlučivalo o Severininoj žalbi na presudu koju je odlučeno da maloletni sin pevačice i srpskoga biznismena stanuje s ocem, a da ga majka povremeno viđa.

Na sednici veća Županijskog suda u Splitu sudija Lasić zatražila je izuzeće iz predmeta uz objašnjenje da je podigla privatniu tužbu protiv pevačice. 

Inače, ovo nije prvi put da Severina izbegava suđenja. Ona je nedavno izbegla dva ročišta na sudu u postupcima koje vodi s bivšim partnerom, biznismenom Milanom Popovićem. To je pravdala navodnim neodložnim službenim putem u Rim, a tamo je zapravo bila na koncertu Brusa Springstina, gde se kao fan slikala u parteru. 

 

Foto: Privatna arhiva, Instagram

Severina Vučković sa sestrom Marijanom Popović na sudu zbog porodičnog nasilja

Takođe se nije pojavljivala ni na ročištima sa sestrom Marijanom Popović, a zbog navodne bolesti je odlagala i svedočenje njihove majke Ane Vučković jer se plašila da ne završi u zatvoru nakon njenog svedočenja.   

Kako prenose hrvatski mediji, Severinu i sledeće nedelje čeka ročište na zagrebačkom Općinskom građnskom sudu na koji je tužila učiteljica škole koju pohađa njen maloletni sin posle incidenta u školi 2019. Pevačica je tad optužila učiteljicu da joj dete zlostavlja psihički i fizički.

S druge strane, učiteljica od Severine traži odštetu u iznosu od 10.000 evra. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading