SEVERINI ZATVOR SVE BLIŽI! Evo kakvu KAZNU tužilaštvo traži i koji PREKRŠAJI su u pitanju! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.02.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo postupak je pokrenut jer je utvrđeno da je Splićanka žrtvama poslala preko 150 neprimerenih poruka!

SEVERINI ZATVOR SVE BLIŽI! Evo kakvu KAZNU tužilaštvo traži i koji PREKRŠAJI su u pitanju! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Hrvatska pevačica Severina Vučković pojavila se danas u Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu gde će joj se suditi zbog dva kaznena dela nametljivog ponašanja prema direktorki Osnovne škole Ljiljani Klinger i bivšoj direktorki Poliklinike za zaštitu dece i omladine Grada Zagreba - Gordani Buljan Flander.

Ceo postupak je pokrenut jer je utvrđeno da je Splićanka žrtvama poslala preko 150 neprimerenih poruka. Za razliku od Ljiljane Klinger, direktorke škole koju pohađa sin Severine i uglednog biznismena Milana Popovića, koja joj je na neke poruke odgovorila i ujedno preklinjala da joj ih prestane slati, Buljan Flander ostajala je uzdržana.

Foto: ATA Images

Severina Vučković

 

Njoj je sada po svemu sudeći zatvor sve bliži, zbog odluke nadležnih organa, čime će pravda konačno biti zadovoljena! Naime, Tužilaštvo, za koje su te poruke bile uvredljive, a sve sa ciljem uznemiravanja, u podignutoj optužnici traži od suda da Severinu osudi na uslovnu kaznu od 10 meseci s trogodišnjom rokom doslednosti stava.

 Severinina tvrdnja da je poruke slala revoltirana postupanjem Klinger i Buljan Flander u postupku koji se vodio radi odluke s kojim će roditeljem mali Aleksandar da živi. Za tužilaštvo, s obzirom na sadržaj, broj i učestalost slanja, daleko prelaze granicu iskazivanja protesta i revolta. 

Severina pretila direktorki škole

Prema optužnici, Vučkovićeva je od 4. jula do 20. oktobra 2021. Klinger preko Vacapa poslala preko 100 poruka u kojima je pisala: "Ma gde je moja najdraža direktorka? Jesi li se javila donatoru? Jesi li svesna da ću te ganjati do kraja života za sve gadosti koje si radila meni, ostalim majkama i učiteljima? Ti se izvući nećeš. Sedećeš i drhtati i tresti se kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dete. A za lažne prijave imaš još jednu kaznenu, babo. Moraš snositi odgovornost za svoja nedela, ovo su posledice tvoje komunikacije. Ne pristaje tebi da budeš portirka na vratima škole, a kamoli direktorka škole. Ti si kvarni zub ovog društva. Pa zadavila bih te rukama, babo. Sada će se o tebi pisati, Ljiljo, o tvojoj deci, mužu, možda imaš i ljubavnika, objaviću tvoju fotku i napisati: "Ona mi je uzela dete". U penziji ćeš sediti po sudovima...."

Od 29. jula pa do 27. septembra 2021, godine, Splićanka je maltretirala preko poruka  i Buljan Flander, pa je pisala: "Lično ću platiti advokate za sve one žene koje si zlostavljala. Želim vam da strahujete i drhtite i čekate dan kad će vas sve pohapsiti. Kao što su one plakale i strahovale za decu koju si prodavala očevima da bi kupovala one kičaste sandale i torbe. Dosta si ti žena ukopala da bi još nekog tužila. Poliklinika nije tvoja prčija kako si zamislila. Je l bi ti nekog tužila nakon svega što si radila ženama? Sve ovo će ići na moj Facebook i Instagram. Imam 2,3 miliona pratilaca i preneću sve tekstove Jelene Jindre. Znaš da sam prijavila Redžepija USKOK-u? Prijavila sam i tebe. Dosta je više tog blajha po raznim emisijama, sve vaše glave ću staviti na Fejs i Instagram da vas vide, nadam se poslednji put u medijima. Osim ako budeš spadala u rubriku "Izveštavamo iz Remetinca". Potrošila sam 1,5 miliona evra na 67 Milanovih tužbi koje je sve izgubio pretežno. Ostatak ću trošiti na vas ostale koji ste kvarni zub ovog društva. E aj pa pa!"

Nakon prve sudske rasprave s koje je, na predlog Severininog advokata Čede Prodanovića, isključena javnost radi zaštite maloletnog deteta, Severina je i javno odbacila krivicu, rekla da su na njenom mestu trebale biti Klinger i Buljan Flander, čime je na sve načine pokušala da pokaže da su svi krivi sem nje, odnosno da nikako ne prihvata krivicu vezanu za to da je maltretirala pomenute osobe na razne načine. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading