PUŠTENE KARTE ZA KUP "RADIVOJA KORAĆA"! Evo KOLIKO morate da izdvojite da biste gledali POHOD VEČITIH na trofej u Nišu!

Autor:

Sport

05.02.2024

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas novo izdanje borbe za "Žućkovu levicu".

PUŠTENE KARTE ZA KUP "RADIVOJA KORAĆA"! Evo KOLIKO morate da izdvojite da biste gledali POHOD VEČITIH na trofej u Nišu!

Foto: Starsport

Košarkaški Kup Radivoja Koraća i ove godine će se tradicionalnu održati u Nišu, a ovogodišnje izdanje trajaće od 14. do 17. februara. 

Očekuje nas nova uzbudljiva borba za trofej, a ono što raduje sve košarkaške sladokusce je to da je večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana projektovan tek za finale. 

Sada su se zvanično pojavile cene ulaznica za ovu velelepnu manifestaciju. 

Ukoliko se odlučite za put u Niš i gledanje najboljih srpskih klubova uživo, moraćete izdvojiti 5.000 dinara za mesta na tribinama, dok će vas parter koštati od 5.500 do 8.000 u zavisnosti od pozicije.

Foto: Starsport

Luka Mitrović i Zek Ledej

Četvrtfinalni mečevi igraju se u sredu i četvrtak od 17 i 20 časova, a polufinala će biti odigrana u petak od 17 i 21 čas.

Subota je rezervisana za finale od 21 časa.

Ulaznice se prodaju na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, kao i putem interneta na sajtu Tickets.rs.

Aktuelni šampion i branilac titule je Crvena zvezda, koja će u četvrtfinalu snage odmeriti sa FMP-om, a za finale će igrati sa boljim iz duela Borac i Čačak 94.

Sa druge strane kostura je Partizan, kome će prva prepreka biti Hercegovac iz Gajdobre, a naredni rival biće im pobednik meča Mega - Vojvodina.

Pored kupa, večiti imaju obaveze u AdmiralBet ABA ligi i Evroligi. Partizan igra večeras u Beogradu sa Splitom, dok Zvezda hostuje Budućnosti. Što se Evrolige tiče, crno-beli dočekuju Bajern osmog februara, dok Zvezda dan kasnije dočekuje Žalgiris. 

 

Cup tree provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading