VRHOVNI HRVATSKI SUD: Severina je nemarna majka jer sina 46 dana nije vodila u školu!

Autor:

Zabava

24.01.2024

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se služi lažima da joj je oduzeto dete, kako bi izazvala sažaljenje. Međutim, to nije istina, jer je sud na osnovu činjenica samo smanjio broj dana koje će u toku meseca naslednik provoditi kod nje.

VRHOVNI HRVATSKI SUD: Severina je nemarna majka jer sina 46 dana nije vodila u školu!

Foto: Instagram.com

Hrvatska pevačica Severina Vučković ponovo diže medijsku pompu kako bi ispala žrtva, dok obmanjuje javnost da joj je oduzeto starateljsvo nad detetom.

Naime, Vrhovni hrvatski sud ukinuo je presudu Županijskog suda u Splitu, po kome su ona i otac deteta Milan Popović imali starateljstvo "pola pola" i uglednom srpskom biznismenu dodelio većinsko starateljstvo, prema kome će dete 22 dana biti kod oca, a osam kod majke.

- Do takve odluke Vrhovnog suda je došlo isključivo zbog toga što 2019. godine, kada je dete bilo u trećem razredu, 46 dana nije išlo u školu, već je bilo na Severininoj turneji, pa se otac, kasnije, kad je dobio dete, angažovao da dečak ne padne razred - priča upućeni izvor i dalje navodi:

Foto: instagram.com/printscreen

Severina Vučković umesto u školu vodila dete na turneju

- Kad je to sve sagledao osnovni sud pet sudija jednostavno je izglasalo da druge mogućnosti nema. S druge strane, koliko se ona služi lažima u svojoj kampanji govori i činjenica da jedan poslanik kaže da je Severini oduzeto dete, a zapravo joj nije oduzeto starateljstvo, već je sud pevačici smanjio broj dana. A zašto je sud Severini smanjio dane sa detetom - samo zato što u jednom periodu dete 46 dana nije vodila u školu i veće od pet sudija je procenolo da je Severina nemarna majka zato što sina 46 dana nije vodila u školu.

Inače, u pitanju je poslanik Davor Bernardić, hrvatski političar i predsednik SDP, koji je izmanipulisan lažima Severine Vučković, a navodi našeg izvora mogu se videti u sledećem video klipu.

Podsećamo, ugledni preduzetnik Milan Popović godinama se bori samo za jedno - a to je da sinu, Aleksandru Popoviću, kojeg ima sa Severinom Vučković, obezbedi bezbrižno i normalno detinjstvo, dok se pevačica s druge strane trudi da sina izlaže stresu i truje ga sopstvenim lažima.

Budući da se Milan i Severina godinama bore za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, sada je došlo do preokreta nakon što je Vrhovni hrvatski sud ukinuo presudu Županijskog suda u Spilutu koji je povredio Zakon o parničnom postupku, piše Nacional.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Biznismen Milan Popović se angažovao da mu sin ne ponavlja razred

Naime, nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu, Milan i Severina više neće imati starateljstvo "pola pola", kako je u avgustu 2021. odredio Županijski sud u Splitu, već će otac sada brinuti o dečaku 22 dana, a majka osam. 

Ono što je posebno bitno jeste činjenica da je Sud u Splitu, koji je inače rodni grad pevačice, navodno pod njenim uticajem namestio presudu 2021. koja njoj odgovara, a koju je sada oborio Vrhovni hrvatski sud, kao i hrvatski mediji, koji kažu da se desila nameštaljka i da je sud u Splitu prekršio zakon te radio kako je "neko" drugi diktirao.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading