BRANIĆU NALAZ DO KRAJA ŽIVOTA, DETE TREBA DA BUDE SA OCEM: Veštak odlučan u proceni da je Milan Popović bolji roditelj od Severine!

Autor:

Zabava

27.01.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prim. dr Vladimir Grošić izveo je dokaze kroz veštačenje da je za dete prevačice i uglednog biznismena bolje da bude kod oca.

BRANIĆU NALAZ DO KRAJA ŽIVOTA, DETE TREBA DA BUDE SA OCEM: Veštak odlučan u proceni da je Milan Popović bolji roditelj od Severine!

Foto: Printsrkrin TV Happy, Printscreen/https://www.facebook.com/zeljka.peric.54?__tn__=-UC*F

U trenutku kada je Vrhovni sud razmatrao revizijski zahtev uglednog srpskog biznismena Milana Popovića i odlučio da će u nastavku postupka drugostepeni sud otkloniti bitnu povredu odredaba parničnog postupka, te da će, ako oceni da je to potrebno, dokaze izvesti kroz veštačenje, Vladimir Grošić je bio veštak, ali više nije.

- Obaveštavamo vas da je rešenjem Županijskog suda u Zagrebu broj: 4 Su-1386/2019 od 07.11.2019.godine Vladimir Grošić imenovan za stalnog sudskog veštaka medicinske struke – psihijatrije na period od četiri godine - stoji u dokumentu koji navodi Jutarnji.hr.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@HINAmultimedija

Veštak Vladimir Grošić čvrsto stoji iza svog mišljenja

S obzirom da, u skladu sa važećim odredbama Zakona o sudovima, Ministarstvo pravde i uprave od 1. januara 2023. godine odlučuje isključivo o statusnim pitanjima stalnih sudskih veštaka, druga pitanja nisu u nadležnosti ovog ministarstva.

Ministarstvo je odgovorilo:

- Poslali smo i direktan upit prim. dr Vladimir Grošić, koji je sada direktor Klinike za psihijatriju „Sveti Ivan“ u Zagrebu, da razjasni da li je i dalje sudski veštak, a ako nije, zašto nije i koje su bile njegove reference za imenovanje za veštaka, ali nije odgovorio na upit. Ali, iako je pozvan u sud, neposredno pre ročišta poslao je mejl da "zbog nedostatka kognitivnih i intelektualnih sposobnosti, vezanih za konkretan slučaj, nije u mogućnosti da prisustvuje ročištu.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milan Popović je dokazao da je otac koji se dobro stara za svoje dete

Grošić je bio i svedok na suđenju Gzimu Redžepiju, koji je u postupku pravosnažno oslobođen optužbi jer je, kako tvrdi USKOK, pokušao da utiče na veštake u korist Milana Popovića. 

Grošić je potvrdio da su na kraju zajedno napisali izveštaj po kojem je njihov sin trebalo da živi sa ocem.

- Taj nalaz ću braniti do kraja života i opet bih napisao isto - naglasio je Grošić.

Nakon što je opisao kontroverzni susret sa Redžepijem, Grošić je iznenada počeo da priča o susretu sa Severinom.

Prema njegovim rečima, tog istog leta 2020. Severina ga je pozvala i zatražila da se sretnu. Kasnije je na sudu rekao da se više plašio Severine nego Bandićevih ljudi.

Pošto ga je Severina bez dokaza prijavila USKOKU doktor je pravosnažno oslobođen svih optužbi.

Inače, Grošić je svojevremeno istakao da je potpuno samostalno odlučivao.

- Nema nijednog dokaza koji bi upućivao na to da bi optuženi uticao na izradu i sadržaj nalaza veštaka Vladimira Grošića. Grošić je u iskazu na sudu detaljno opisao sastanak navodeći da je on imao subjektivne osećaje da je nešto trebalo učiniti dok samo krivično delo trgovine uticajem izričito traži nešto od neke osobe - navođeno je u obrazloženju.

Grošić je u svom iskazu pred sudom kazao da Gzim Redžepi ni mentalno, ni rečju, ni iznudom nije uticao na njega kako će nalaz napraviti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading