MNOGO SAM GREŠILA I NIČEG SE NISAM ODRICALA! Snežana Đurišić se prisetila odrastanja, pa otkrila nepoznate detalje iz porodice! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.02.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam ja uvek bila cvećka, umela sam da budem harambaša, ali samo u situacijama kad me neko natera da budem bezobrazna, priznaje pevačica.

MNOGO SAM GREŠILA I NIČEG SE NISAM ODRICALA! Snežana Đurišić se prisetila odrastanja, pa otkrila nepoznate detalje iz porodice! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Snežana Đurišić

Pevačica Snežana Đurišić kaže da se u detinjstvu ničega nije odricala, da je umela i te kako da pogreši, ali i da pamti mnogo bolja vremena od ovih koja su došla danas. Ona je odrasla u Kraljevu, gde je provodila bezbrižno dane, a roditelji su je uvek učili tome koliko je važno kućno vaspitanje.

Sve sam ja stizala i da se bavim sportom i da budem odličan đak, jer je to bio uslov i da pevam kad treba i da se igram, uopšte to nije bio problem. Odricanja dođu kasnije u životu. Kako sam odrastala roditelji su me uvek pravilno usmeravali. Kod nas se u kući znalo šta je vaspitanje, a šta nevaspitanje, tako da je tačna ona čuvena da sve ide iz kuće - rekla je pevačica, pa je dodala: 

 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Snežana Đurišić

 

- Nisam ja uvek bila cvećka, umela sam da budem harambaša, ali samo u situacijama kad me neko natera da budem bezobrazna. Umela sam i da se pokoškam kad me neko dira, ali to se retko dešavalo. Moja mama je jedna izvorna, duhovita žena i ja sam znala da će to biti dobro u svakom smislu te reči, a tako je i bilo. Ispoljila se i kod mene njena neposrednost, pre svega iskrenost i mnogo mi je drago što sam sve to nasledila od nje. 

Snežana je potom pričala o svom sinu, za kog je rekla da se maksimalno trudila da ga izvede na pravi put, ali da nije mogla da odgovara za sve njegove postupke.

- Gledala sam da problematičnog sina vaspitam što bolje. Me mislim da sam negde omanula, ali ja ne mogu da odgovaram svake sekunde za tuđe postupke. Sve ima svoje i ako neko napravi nešto što ne treba, naravno da će za to da odgovara i sam potpuno saglasna sa time - rekla je ona. 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading