SAM INTERVENISAO PROTIV TROJICE NASILNIKA! Policijski sindikat Srbije pohvalio hrabrost kolege

Autor:

Hronika

12.02.2024

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozivamo policajce da uvek, kako bi zaštitili sebe i građane, bez ustručavanja primenjuju zakonska ovlašćenja, a našem povređenom kolegi želimo brz oporavak i da pohvalimo njegovu hrabrost, poručili iz Policijskog sindikata Srbije.

SAM INTERVENISAO PROTIV TROJICE NASILNIKA! Policijski sindikat Srbije pohvalio hrabrost kolege

Foto: shutterstock

Policija

Policijski sindikat Srbije želi da pohvali hrabrost našeg kolege koji iako van dužnosti, sam se hrabro suprotstavio trojici huligana koji su u Bulevaru Despota Stefana maltretirali trojicu maloletnika. Tokom intervencije njemu su trojica huligana ciglom povredila glavu, a potom pobegli. Takođe, PSS daje punu podršku policajcima koji su potom intervenisali u naselju u ulici Vuka Vrčevića tokom potrage za trojicom izgrednika, a koja je urađena u skladu sa propisima.

Foto: Medija centar Beograd

Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije

Nakon što je naš kolega koji je sam pokušao da sačuva javni red i mir povređen kamenom u glavu, naše kolege su se dale u potragu za napadačima, koji su se sakrili u naselju u Vuka Vrčevića. Oni su postupili po pravilima službe kako bi zaštitili građane od nasilnika. Policajci Srbije ne razlikuju građane po njihovoj verskoj ili nacionalnoj pripadnosti, već samo po tome da li poštuju red i zakone ili krše red i zakone. Zato pozivamo policajce da uvek, kako bi zaštitili sebe i građane, bez ustručavanja primenjuju zakonska ovlašćenja, a našem povređenom kolegi želimo brz oporavak i da pohvalimo njegovu hrabrost, kada je sam intervenisao protiv trojice nasilnika – kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading