UHAPŠEN ZBOG DROGE: Krio laboratoriju u pomoćnom objektu (FOTO)

Autor:

Hronika

27.01.2024

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po nalogu tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

UHAPŠEN ZBOG DROGE: Krio laboratoriju u pomoćnom objektu (FOTO)

Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu otkrili su ilegalnu laboratoriju za proizvodnju kanabisa u veštačkim uslovima i uhapsili M. Z. (1981) iz okoline Velikog Gradišta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena  proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navedeno je u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Policija je pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog, u pomoćnom objektu nedaleko od njegove kuće, pronašla improvizovanu laboratoriju za uzgoj kanabisa u veštačkim uslovima, sa 404 stabljike ove biljke ukupne težine oko 94 kilograma. 

Foto: MUP Srbije

 

Po nalogu tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden u nadležno tužilaštvo.

Da podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku uhapsili su M. K. (45) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana osumnjičenog, policija je pronašla oko tri kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, oko 332 grama praškaste materije za koju se sumnja da je amfetamin, vagicu za precizno merenje, drobilicu, kao i novac koji je, kako se sumnja, stečen prodajom narkotika.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Čačku, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading