STOP POLICIJA! Nadležni otkrili više vozača pod uticajem opojnih droga, alkohola i bez vozačkih dozvola!

Autor:

Hronika

05.01.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova apeluju na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise.

STOP POLICIJA! Nadležni otkrili više vozača pod uticajem opojnih droga, alkohola i bez vozačkih dozvola!

Foto: Republika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su prilikom redovne kontrole saobraćaja otkrili dvojicu vozača koji su upravljali automobilima pod uticajem opojnih droga i u alkoholisanom stanju.

U Staroj Pazovi je zaustavljen dvadesetjednogodišnjak koji je vozio "alfa romeo" pod dejstvom kokaina, dok je u Sremskoj Mitrovici otkriven dvadesetšestogodišnji vozač "bmv" koji je bio pozitivan na kanabis.

Obojica su privedena nadležnim prekršajnim sudijama.


Policija je takođe uočila dvojicu vozača koji su upravljali vozilima bez važeće vozačke dozvole.

Na području Sremske Mitrovice zatečen je dvadesetčetvorogodišnjak koji je upravljao "sitroenom" bez vozačke dozvole, za šta je dobio novčanu kaznu od 105.000 dinara.

U Rumi je otkriven dvadesetjednogodišnjak koji je upravljao "bmv" bez vozačke dozvole, nakon što mu je probna dozvola oduzeta zbog kaznenih poena. On je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 100.000 dinara.


Iz Ministarstva unutrašnjih poslova apeluju na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Ovakvi prekršaji mogu dovesti do ozbiljnih posledica po živote ljudi u saobraćaju, stoga je važno da se svi pridržavaju propisa kako bi se smanjio rizik od saobraćajnih incidenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading