VOŽNJA POD DEJSTVOM ALKOHOLA I NARKOTIKA: Tokom vikenda više vozača isključeno iz saobraćaja

Autor:

Hronika

25.12.2023

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovim vozačima određeno je zadržavanje.

VOŽNJA POD DEJSTVOM ALKOHOLA I NARKOTIKA: Tokom vikenda više vozača isključeno iz saobraćaja

Foto: pixabay.com

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Negotinu, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednog pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Policija u Boru zaustavila je pedesetjednogodišnjeg vozača „mercedesa“ koji je vozio sa 2,41 promil alkohola u organizmu, dvadesetdevetogodišnjeg vozača „opela“ koji je vozio sa 1,66 promila alkohola, kao i dvadesetpetogodišnjeg vozača „golfa“ koji je upravljao vozilom pod dejstvom marihuane.

Saobraćajne patrole u Negotinu isključile su iz saobraćaja dvadesetsedmogodišnjeg vozača „kie“ i tridesetčetvorogodišnjeg vozača „audija“ koji su automobilom upravljali sa 1,91 i 1,24 promila alkohola u organizmu.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, u centralnoj akciji pojačane kontrole saobraćaja koja je sprovedena tokom vikenda, otkrili su i sankcionisali 48 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola.

Saobraćajna policija u okolini Kučeva zaustavila je pedesetjednogodišnjeg vozača
"opel astre" koji je automobilom upravljao sa 2,20 promila alkohola u organizmu, a u Velikom Gradištu i okolini Malog Crnića vozače "saba" (52) i "folksvagena" (47) koji su vozili sa 1,97 i 1,91 promil alkohola.

- Policija u Kostolcu isključila je iz saobraćaja vozača "mercedesa" (50) koji je vozio sa 1,76 promila alkohola u organizmu, a u Požarevcu vozače "forda" (46) i "audija" (35) koji su vozili sa 1,74 i 1,30 promila alkohola, kao i vozače "mercedesa" (43), "renoa" (25) i "folksvagena2 (27) sa 1,28, 1,25 i 1,23 promila alkohola - piše u saopštenju MUP.

Ovim vozačima određeno je zadržavanje i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading