IZ ČISTA MIRA U KOTEŽU PRETUČEN TEŠKO BOLESTAN TINEJDŽER! Trojica ga pratila, pa ga premlatila! NEMA POJMA NI KO SU NI ŠTA SU!

Autor:

Hronika

27.01.2024

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin je krenuo do trafike, oni su krenuli da ga prate, on kada je to primetio skrenuo je drugom stranom da bi ih izbegao, ali su oni nastavili da idu za njim, priča majka pretučenog tinejdžera.

IZ ČISTA MIRA U KOTEŽU PRETUČEN TEŠKO BOLESTAN TINEJDŽER! Trojica ga pratila, pa ga premlatila! NEMA POJMA NI KO SU NI ŠTA SU!

Foto: Profimedia

Fizički obračun

Tinejdžer je pre oko pola sata, kako se tvrdi na Facebook stranici "Krnjača, Kotež, Borča, Ovča, Padinska Skela" napadnut kod "Skroz dobre pekare" u Kotežu.

Republika

Foto: Printskrin/Facebook/Krnjača, Kotež, Borča, Ovča, Padinska Skela

Poruka majke

 

Kako je objavila majka pretučen momka, njega su, iz čista mira napala tri mladića.

- Sin je krenuo do trafike, oni su krenuli da ga prate, on kada je to primetio skrenuo je drugom stranom da bi ih izbegao, ali su oni nastavili da idu za njim. Onda su došli do njega, jedan se prodrao "Što ti nas gledaš bre?", na šta je moj sin odgovorio "Jer, me pratite bez razloga."

Na ovu njegovu kontataciju, tvrdi majka, mladići du odgovorili batinama.

- Jedan od njih udario ga je pesnicom, a ostala dvojica šutirali. Bitno je da se napomene da oni imaju oko 16,17, dakle, generacija mog sina. Moje dete kaže da ne zna tu decu uopšte. Vrlo se potresao, jer je inace tih povučen, a i taj stres uopste nije dobrodošao s obzirom da je dijabetičar. Molba za roditelje da povedu računa šta im deca rade po ulici i kako se ponašaju, jer je ovo strašno - piše majka.

Podsećamo, sinoć je došlo do masovne tuče na Novom Beogradu, kod Arene.

Kako navode očevici na društvenim mrežama, sukobili su se navijači Partizana i Zvezde.

Kako se kaže u objavi na Instagram stranici 192, u tuči su korišćene sekire i palice, a među povređenima ima maloletnika i devojaka.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading