KARAMBOL U GRANDU: Saša Popović ZAPENIO, Snežana Đurišić mu pred svima POKAZALA ZUBE!

Autor:

Zabava

03.02.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoka drama u programu!

KARAMBOL U GRANDU: Saša Popović ZAPENIO, Snežana Đurišić mu pred svima POKAZALA ZUBE!

Foto: youtube.com/pink.rs

Duel Rijada Rahmanovića i Nikole Petraćkovića izazvao je pravu buru emocija u žiriju popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Saša Popović, Snežana Đurišić, Viki i Mili nisu štedeli reči, a čak su pale i teške reči među njima.

Prvo su oko Rijadove pesme žestoko zaratili Saša Popović i Snežana Đurišić, a na kraju su uvrede razmenili Viki i Mili. Rijad je odneo pobedu u ovom duelu, pa je sa šest glasova prošao direktno dalje, dok će se Nikola za opstanak u takmičenju boriti u baražu. Ni autor pesme koju je Rijad izveo nije štedeo kritike na račun njegovog pevanja.


- Meni su bili tu negde, obojica su imali nekoliko faulova koji bi se na kantar mogli izmeriti. U načelu su bili jako dobri, Rijad je u prvoj pesmi bio odličan, druga pesma je zamka. U strofi je adrenalin, a refren je bukvalno priča, a ti si tu bio visok. U refrenu si bio falš na mnogim mestima, prva pesma fantazija. Pekar je meni bio odličan, izašao si iz svadbarske varijante i počeo da čaprkaš po modernom - kazao je Bosanac.
Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Zvezde Granda


Rasprava među članovima žirija dovela je do žestokih reči između Saše Popovića i Snežane Đurišić, a Bosanac je takođe bio uključen u ovu raspravu. Iznošenje detalja iz studija dodatno je podgrejalo tenzije u žiriju.

- Neosporno je da su obojica imali najbolji nastup do sada. Rijade, sve je bilo u redu, složila bih se sa Bosancem za ovu drugu pesmu. Svi idemo na foru da pevamo malo mirnije, pa onda u refrenu drugačije, zato je i rekao da je ova pesma zamka. Ti češ to čuti i nije to neka tragična greška - rekla je Sneža, a Saša se odmah nadovezao:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Snežana Đurišić

- Ma kakva zamka? Ajde beži bre! - kazao je Sale, a Snežana odgovorila u svom stilu:

- Ti ne možeš da pričaš o tome jer nisi pevač. Ko te je šta pitao?

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading