ZVEZDA DOVODI ŠAMPIONA EVROPE! Transfer "BOMBA" na Malom Kalemegdanu!

Autor:

Sport

03.02.2024

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se pojačavaju pred nastavak sezone.

ZVEZDA DOVODI ŠAMPIONA EVROPE! Transfer "BOMBA" na Malom Kalemegdanu!

Foto: www.profimedia.rs

Crvena zvezda je do sada bila u potrazi za pojačanjem na poziciji "četvorke", a kako prenose svi srpski mediji, klub je blizu dogovora sa američkim košarkašem Trejom Tompkinsom (33). Tompkins je veoma iskusan igrač sa bogatim renomeom u Evroligi, a njegovo potencijalno zaduživanje crveno-belog dresa značilo bi mnogo u nastavku borbe za plej-of.

Amerikanac je navod doputovao danas u Beograd na razgovore sa crveno-belima, ali posao još uvek nije zvaničan.

Foto: Tanjug/AP

Trej Tompkins

Pošto nije igrao u prethodnom periodu, u narednih dva dana će obaviti specijalističke medicinske preglede, kako bi Zvezda utvrdila da je povreda Tompkinsa prošlost.

Ukoliko se ispostavi da je sve u redu, klub sa Malog Kalemegdana će se dogovoriti oko sklapanja saradnje.

Američki košarkaš Trej Tompkins započeo je svoju profesionalnu karijeru u Los Anđeles Klipersima pre nego što je prešao u ruski Nižnji Novgorod. Nakon uspešnog perioda provedenog u Real Madridu, gde je osvojio četiri titule šampiona Španije, Tompkins je prošlu sezonu proveo igrajući za ruski Zenit. Sa Real Madridom je osvojio Evroligu 2018. godine, a njegovo iskustvo i veštine sigurno bi doprinele jačanju tima sa Malog Kalemegdana.


Tompkins je bio ključni igrač u Real Madridu tokom uspešnog pohoda na krov Evrope 2018. godine, a sa madridskim "kraljevićima" je takođe osvojio četiri španska prvenstva. Njegova sposobnost da se takmiči na najvišem nivou i snažno prisustvo na krilu bili bi idealni za Zvezdin tim kada uzememo u obzir dužinu sezone, ali i broj duplih kola ove godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading