POSLEDNJE PROMENE KVOTA PRED MEČEVE ZVEZDE I PARTIZANA: Kladionice daju IDENTIČNE šanse večitima!

Autor:

Sport

02.02.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bližimo se početku mečeva.

POSLEDNJE PROMENE KVOTA PRED MEČEVE ZVEZDE I PARTIZANA: Kladionice daju IDENTIČNE šanse večitima!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde od 20 časova dočekuju Barselonu u okviru utakmice 25. kola Evrolige, dok će igrači Partizana pola sata kasnije na megdan Virtusu u Bolonji.

Izabranici Janisa Sferopulosa u ovaj meč ulaze znatno motivisani, pošto su vezali dve važne pobede, najpre u večitom derbiju AdmiralBet ABA lige protiv Partizana, a potom i deklasirali Valensiju u prethodnoj 24. rundi rezultatom 82:64.

Zato je i poraslo samopouzdanje u taboru srpskog šampiona, dok grčki trener pred ovaj duel spušta loptu na zemlju:

- Spremamo se za meč protiv protiv Barselone, oni su veoma dobar tim, biće veoma teško za nas. Svima je teško protiv njih, znamo koliko su oni kvalitetni. Ali, neće biti lako ni njima, potrudićemo se da budemo što teži protivnik - rekao je Janis Sferopulos u najavi beogradskog spektakla.

Republika

Foto: Starsport

Uroš Trifunović protiv večerašnjeg rivala Ognjena Dobrića

Kada je u pitanju Partizan, crno-beli će bez Uroša Trifunovića pokušati da u Bolonji ostvare bar jedan trijumf u duplom kolu i na neki način se revanširaju Italijanima za šokantan neuspeh iz prvog meča pred svojim navijačima (75:77). Mladi košarkaš neće biti u prilici da pomogne svojim saigračima, pošto mu je prilikom leta za Italiju iznenada pozlilo u avionu, pa je ostao u Nici, odakle se vratio u Beograd, dok će drugi košarkaš sa slike Ognjen dobrić biti na raspolaganju treneru Bankiju posle dužeg vremena.

Kladionice daju identične šanse večitima večeras - ni jedan ni drugi srspki tim nisu favoriti u svojim mečevima, ali nisu ni u toliko podređenoj poziciji.

Pobeda Barselone u Beogradu plaća oko 1.90, dok je na trijumf crveno-belih kvota oko 2.10.

Na pobedu Partizana u Bolonji kvota iznosi oko 2.20, a pobeda Virtusa plaća 1.80.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading