CECINA ĆERKA ŠOKIRALA OBJAVOM! Evo šta je Anastasija otkrila o sebi, fanovi se nikako ne slažu SA OVIM! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je odgovarala na pitanja u anketi na Instagramu, pa je sa pratiocima podelila neke dosad nepoznate detalje iz svog života.

CECINA ĆERKA ŠOKIRALA OBJAVOM! Evo šta je Anastasija otkrila o sebi, fanovi se nikako ne slažu SA OVIM! (FOTO)

Foto: instagram/printscreen/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović

Ćerka pevačica Svetlane Cece Ražnatović Anastasija Ražnatović otkrila je da sebe smatra introvertnom osobom, što je šokiralo mnoge, budući da se bavi javnim poslom i da je mnogo što šta iz njenog života dostupno na društvenim mrežama. 

Naime, ona je odgovarala na pitanja u anketi na Instagramu, pa je sa pratiocima podelila neke dosad nepoznate detalje iz svog života.

Foto: Instagram printscreen

Anastasija Ražnatović odgovarala na pitanja na anketi

 

Osim što je navela da je introvert, dakle zatvorena u sebe i tajanstvena, Anastasija je istakla i da je sanjar, da uvek kasni, da je noćni tip osobe, ali i da je pravdoljubiva, pa je često zbog toga umela sebi da napravi probleme. 

Anastasija je takođe objasnila da voli i mačke i pse, zalaske sunca, da je opširna prilikom izlaganja, ali i jednostavna.

Neke od ovih osobina su i ranije bile uočljive, ali ima i onih za koje možda nikada ne biste rekli da ih poseduje Cecina ćerka.

Podsetimo, iako je rešila da njen poziv bude pevanje, te je započela uspešnu muzičku karijeru, Anastasija Ražnatović se povukla od kada živi sa Nemanjom Gudeljom u Sevilji. Ona se za njega i udala u tajnosti, u krugu uže porodice u jednom manastiru u Srbiji. Pored toga, Cecina naslednica trenutno pauzira kada je muzika u pitanju, a mnogi sumnjaju da je već ušla u studio kako bi snimila nove pesme, međutim, ona se na ovu temu dosad nije oglasila. 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading