Nadu napao kolega pred kamerama da ne plaća porez, ona skočila ko oparena: Sram te bilo bre!

Autor:

Zabava

09.01.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić tvrdi da su njeni računi "čisti"

Nadu napao kolega pred kamerama da ne plaća porez, ona skočila ko oparena: Sram te bilo bre!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nada Topčagić se nedavno našla na meti optužba od strane njenog kolege Đovanija Bajramovića koji tvrdi da pevačica ne plaća porez, što je ona potom oštro demantovala. 

- Ti nikad nisi platila porez, a napravila si milione - poručio je pevač Đovani.

- Sram te bilo! Ukucaj Nada Topčagić Vračar i videćeš sve moje nekretnine. Nećemo o porezu, da li si ti normalan? - istakla je Topčagićeva i dodala:

 - Sad si me pecnuo, ubiću te sada - zaključila je Nada u emisiji "Amidži šou".

Republika

Foto: Prva TV Printscreen

Nada Topčagić

 

Pevačica Nada Topčagić, koja već 4 decenije nastupa na sceni, poznata je po svom iskrenom stavu i tome što uvek iznese svoje mišljenje. Nedavno je otkrila neke zanimljive detalje iz svog svakodnevnog života. Naime, Nada je istakla da voli da obavlja kućne poslove sama, uz pomoć svog supruga Zlatka. Ona je priznala da često sakuplja drva sa ulice i čuva ih u podrumu, kao i da uzima stvari koje pronađe pored kontejnera, ako su joj od koristi. 

Sve sama radim po kući, pomaže mi Zlatko naravno, ali volim da većinu stvari preuzmem na sebe. Kod mene je ludilo, ako nađem drva po ulici, pokupim ih i čuvam u podrumu. Uzimala sam sve što je pored kontejnera ako valja. Nije me sramota od toga - iskreno je rekla pevačica, pa dodala:

- Stalno ostavljam kučićima hranu po ulici, uvek vičem Zlatku da stane kolima na Zlatiboru da iznesem to što imam. Uvek mi se nešto lepo desi u životu. Nikome ne mislim zlo, moraš biti dobar čovek. Nada će za Novu godinu nastupati i kaže da je sada često zovu. Prvi put sam sada na Trgu u Staroj Pazovi za Novu godinu. Moraju da vas zovu, ja se ne guram, moraš imati sve. Došlo je malo i moje vreme. Pojedini non - stop pevaju na istim mestima, zar publici ne dosadi da gledaju iste ljude stalno. Šteta je što nema više Saše Popovića da organizuje novogodišnja snimanja, čim je on napustio estradu, sve je stalo. Sve kolege su dolazile, nemamo gde da se pokažemo sada. On je dobrica, šta god bi mu potražila, izašao bi mi u susret. I pare na zajam i krv. Takav je sigurno prema mnogim kolegama - rekla je Nada.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading