SNIMAK CECINE ĆERKE OTKRIVA ŠOK ISTINU: Anastasija se vratila staroj ljubavi (FOTO)

Autor:

Zabava

28.01.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je za sada pauzirala sa svojom pevačkom karijerom, Anastasija je pokazala da je muzika i dalje deo njenog svakodnevnog života.

SNIMAK CECINE ĆERKE OTKRIVA ŠOK ISTINU: Anastasija se vratila staroj ljubavi (FOTO)

Foto: instagram/printscreen/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović, poznata u javnosti kao ćerka muzičke zvezde Cece Ražnatović, nedavno je privukla pažnju javnosti kada je objavila snimak na svom Instagram profilu. Iako je trenutno fokusirana na život u Sevilji sa izabranikom, fudbalerom Nemanjom Gudeljom, ova mlada pevačica je pokazala da muzika i dalje ima posebno mesto u njenom srcu.

Naime, u svojoj objavi na pomenutoj društvenoj mreži, Anastasija se snimila dok je pevala čuveni hit "Daj joj moje haljine" koju u origijalu peva Nena Đurović. Ovaj neočekivani muzički momenat oduševio je mnoge, a fanovi su bili posebno srećni što su imali priliku čuti Anastasijin glas nakon njenog privremenog povlačenja iz javnog života.

Republika

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović peva na Instagramu

- Malo mi je tebe žao, posle mene nju da ljubiš! Što si tako nisko pao?! Daj joj moje haljine, nek se malo dotera, tako su joj šanse veće - pevala je Cecina ćerka i još jednom dokazala da je talentovana na mamu.

Iako je za sada pauzirala sa svojom pevačkom karijerom, Anastasija je pokazala da je muzika i dalje deo njenog svakodnevnog života. Njen talenat i ljubav prema muzici jasno su se osetili dok je pevala sa strašću i emotivnošću koja je karakteristična za nju.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

Podsećanja radi, Anastasija Ražnatović ne krije svoju sreću sa Nemanjom Gudeljom, sa kojim je već nekoliko meseci u braku. Nakon nedavnog boravka u Beogradu zbog pomena ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, Anastasija se vratila u Sevilju, gde uživa u svakom trenutku sa suprugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading