"IMALA BIH SE*S NA STADIONU" Ema Radujko se POIGRALA sa našim fudbalerima, na OVOG je bacila oko! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Ema Radujko javno je ocenila naše ORLOVE, evo sa kojim bi se poigrala!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je mlada muzička zvezda u usponu, Ema Radujko, koja se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

Na samom početku razgovara, Ema nam je otkrila svoj datum rođenja, o kojem se mnogo spekulisano u domaćim medijima, te da li je punoletna ili nije.

- Rođena sam 20. juna 2004. godine, u horoskopu sam blizanac, a u podznaku ribe. Slobodna sam trenutno, trenutno se bavim teretanom i muzikom. Životni moto... Ima ih mnogo, ali neka bude: "Ne treba mi ljubav, meni treba karijera" - ističe mlada pevačica, te istakla da se ne stidi svojih grešaka koje je pravila u prošlosti:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ema Radujko u emisiji "Lično sa"

- Ne gledam na svoje greške kao greške, jer svaku bih ponovila. Svaka je bila lekcija.

Kako je snimila pesmu "Ženu fudbalera", koja je ubrzo postala hit kako na muzičkim platformama, tako i na društvenim mrežama, pitali smo Emu da li bi zaista udala za jednog od njih.

- Bila bih žena fudbalera. Imala bih se*s na stadionu - priznala je Radujko kroz smeh, te otkrila da je ponovo možemo gledati na muzičkom festivalu "Belgrade Music Week".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ema Radujko u emisiji "Lično sa"

Ema je u našoj sada već čuvenoj igrici "3 pa 1" dobila imena naših zgodnih fudbalera, te izabrala sa kojim bi od njih imala s*ks, ušla u brak ili mu dala - korpu! Međutim, kada je videla Uroša Račića na spisku, ostala je bez komentara.

- Nemanja Gudelj, preslatki su mi on i Anastasija, ali korpa. Dušan Vlahović... Dobar je za se*s! Luka Jović, puno ljubim Sofiju - korpa, ali je dobar frajer! Uroš Račić... - pročitala je pevačica, te samo bacila karticu sa njegovim imenom, a zatim nastavila dalje:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ema Radujko u emisiji "Lično sa"

- Vujadin Savić, isto korpa! Nemanja Radonjić, pozdravljam njegovu Isidoru - korpa. Aleksandar Mitrović, dalje mi taj vajb, može brak. Dušan Tadić - brak, Duško Tošić - korpa!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading