IZLETELI IZ AUTA, PA MU RAZBILI GLAVU: Otkriveno u kakvom je stanju dečak (14) koji je krvnički prebijen na Miljakovcu

Autor:

Hronika

01.02.2024

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga o ovom incidentu tek treba da bude pokrenuta, a motiv i identitet napadača biće predmet daljih istraživanja.

IZLETELI IZ AUTA, PA MU RAZBILI GLAVU: Otkriveno u kakvom je stanju dečak (14) koji je krvnički prebijen na Miljakovcu

Foto: ST/N. MANDIĆ

VMA

Četrnaestogodišnji dečak koji je sinoć brutalno pretučen u beogradskom naselju Miljakovac i dalje se nalazi na VMA, ali njegovo stanje pokazuje poboljšanje.

Incident se dogodio oko 19 sati u Ulici Bogdana Žerajića, kada su nepoznate osobe iz sivog većeg automobila nasrnule na dečaka. Izgleda da su ga brutalno tukli, zadajući mu teške povrede glave, uključujući frakture lobanje, što je rezultiralo obilnim krvarenjem. Dečak je odmah primljen na VMA, gde je podvrgnut operaciji, prenosi Mondo.

Nadležni sa VMA izjavljuju da je dečak sada u stabilnom stanju i da se očekuje da će u naredna dva dana biti otpušten iz bolnice kako bi nastavio lečenje kod kuće.

Stanovnici Miljakovca koji su bili svedoci ovog brutalnog napada izjavljuju da su napadači izleteli iz automobila i nasrnuli na dečaka, pa ga prebili. Hitna pomoć i policija stigli su na mesto događaja nakon napada.

Istraga o ovom incidentu tek treba da bude pokrenuta, a motiv i identitet napadača biće predmet daljih istraživanja. Trenutno, nije jasno da li je dečak poznavao napadače ili su ga možda oni pomešali sa nekim drugim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading