ZVEZDA NE STAJE! Potvrđena JOŠ DVA transfera!

Autor:

Sport

01.02.2024

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buran dan u redovima crveno-belih.

ZVEZDA NE STAJE! Potvrđena JOŠ DVA transfera!

Foto: Starsport

Nakon što je potvrđen transfer Stefana Mitrovića u Veronu, potvrđeno je da još dva igrača napuštaju redove šampiona Srbije.

Počnimo redom, Uroš Kabić odlazi na pozajmicu u Torino, gde će se priključiti sunarodnicima Vanji Milinković Saviću i Ivanu Iliću. Ukoliko Kabić zadovolji u Torinu, otkupna klauzula iznosi 2.000.000 evra.

Mladi napadač je letos došao u redove crveno-belih iz Vojvodine, ali nije dobijao previše prilike kod bivšeg trenera Baraka Bahara, tako da je procenjeno da je najbolje da ode na pozajmicu.

Republika

Foto: Starsport

Uroš Kabić

 

Kings Kangva takođe napušta Marakanu,a karijeru će nastaviti u Kortijku iz Belgije.

Klub iz Ljutice Bogdana i Kortjik su dogovorili pozajmicu Kangve do juna u vrednosti od 500.000 evra, a na kraju sezone Belgijanci će imati pravo otkupa za još 1.500.000 evra.

Republika

Foto: Starsport

Kings Kangva

 

Crvena zvezda je dovela Kingsa Kangvu leta 2022. godine za 1.500.000 evra iz Arsenala iz Tule. Odigrao je 56 utakmica, postigao 12 golova i upisao devet asistencija u crveno-belom dresu.

Kangva je bio na Kupu afričkih nacija sa selekcijom Zambije, tako da je propustio kompletne pripreme, a nije imao priliku da radi sa novim/starim trenerom Zvezde Vladanom Milojević

Prelazni rok u Evropi završava u ponoć, a ostaje da se vidi da li je Crvena zvezda koja je bila jedan od najaktivnijih klubova na tržištu završila sa prodajom fudbalera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading