GOTOVO JE: Zvezda POTVRDILA TRANSFER BISERA!

Autor:

Sport

01.02.2024

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici kluba iz Ljutice Bogdana će zaraditi..

GOTOVO JE: Zvezda POTVRDILA TRANSFER BISERA!

Foto: STARSPORT

Stefan Mitrović novi je fudbaler Verone, potvrdio je klub sa Marakane.

 

 

- Stefan Mitrović je napustio Crvenu zvezdu! Mladi fudbaler nakon 72 odigrane utakmice i 13 postignutih golova odlazi u italijanski Helas iz Verone. Stefane, puno sreće u nastavku karijere želi ti tvoja Zvezda - napisala je Crvena zvezda.

Crveno-beli će na ime obeštećenja dobiti 1.300.000 evra, što je 800.000 evra više nego što je platila za Mitrovića Radničkom iz Niša.

Mladi krilni napadač pojačaće redove Verone, koja se takmiči u elitnom rangu italijanskog fudbala i tako se pridružiti koloniji srpskih igrača koji nastupaju u Seriji A.

U gradu "Romea i Julije", gde je blistave trenutke kao igrač doživeo i aktuelni selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi, društvo će mu praviti srpski reprezentativac Darko Lazović, takođe nekadašnji prvotimac Crvene zvezde.

Mitrović je tokom prvog dela sezone izgubio poverenje bivšeg trenera Baraka Bahara, jer je kod Izraelca upisao samo 834 minuta na 13 mečeva, a na pripremama na Kipru novom treneru Vladanu Milojeviću nametnuo se mladi Vladimir Lučić.

Stefan je imao ugovor do juna 2026. godine i Zvezda nije morala da žuri sa prodajom, ali su u klubu sa Marakane procenili da je ovo najbolja ponuda i najidealnije moguće rešenje.

Mitrović je debitova i za seniorsku reprezentaciju Srbije, za koju je nastupio u dva navrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading