SAGA JE ZAVRŠENA! Zvezda PRODALA fudbalera u Seriju A!

Autor:

Sport

31.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde ostao bez još jednog fudbalera.

SAGA JE ZAVRŠENA! Zvezda PRODALA fudbalera u Seriju A!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde polako privode kraju pripreme na Kupru, ali će Vladan Milojević u Srbiju vratiti manje igrača nego što je poveo, jer večeras Kipar napuštaju Jovan Mijatović i Stefan Mitrović..

Prema pisanju pojedinih italijanskih medija stigle su potvrde da će, posle Jovana Mijatovića, čiji je transfer u Njujork, tačnije u Siti grupu dogovoren, tabor šampiona Srbije napustiti još jedan talentovani fudbaler.

U pitanju je Stefan Mitrović, krilni fudbaler koji je u Zvezdu stigao na leto 2022. godine iz Radničkog iz Niša, u transferu vrednom 500.000 evropskih novčanica.

Mladi krilni napadač pojačaće redove Verone, koja se takmiči u elitnom rangu italijanskog fudbala i tako se pridružiti koloniji srpskih igrača koji nastupaju u Seriji A.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Mitrović

U gradu "Romea i Julije", gde je blistave trenutke kao igrač doživeo i aktuelni selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi, društvo će mu praviti srpski reprezentativac Dark Lazović, takođe nekadašnjim prvotimcem Crvene zvezde.

Ukoliko Mitrović bude igrao dobro u jednoj od elitnih evropskih liga, nema sumnje da će zadržati status reprezentativca Srbije pred start Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Osim Verone, u potpis srpskog fudbalera želela je i Bolonja, ali se čini da je tim sa "Bentegodija" bila konkretnija u pregovoru sa crveno-belima oko obeštećenja, koje je će biti objavljeno u narednim danima.

Mitrović je tokom prvog dela sezone izgubio poverenje bivšeg trenera Baraka Bahara, jer je kod Izraelca upisao samo 834 minuta na 13 mečeva, a na pripremama na Kipru novom treneru Vladanu Milojeviću nametnuo se mladi Vladimir Lučić.

Stefan je imao ugovor do juna 2026. godine i Zvezda nije morala da žuri sa prodajom, ali su u klubu s Marakane procenili da je ovo najbolja ponuda i najidealnije moguće rešenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading