UOČI PREMIJERE FILMA O LEGENDI ZVEZDE! Dule Savić OTKRIO da li ima TREMU i zašto se POSVAĐAO sa Kusturicom!

Autor:

Sport

31.01.2024

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj zvanica na promociji filma o proslavljenom napadaču Crvene zvezde.

UOČI PREMIJERE FILMA O LEGENDI ZVEZDE! Dule Savić OTKRIO da li ima TREMU i zašto se POSVAĐAO sa Kusturicom!

Foto: Republika/Vladimir Lukić

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dušan Savić je uoči premijere filma „Dule Savić, a u Londonu muk“, u MTS dvorani, dao izjavu za medije.

Ovaj filmski projekat nastao je u produkciji Olivera Paunovića i produkcijske kuće City Grupa iz Niša. Branka Bešević Gajić je scenaristkinja i rediteljka pomenutog filma.

- Nisam ja došao na ideju, mene su zvali, ja se time ne bavim, ali smo razgovarali i pitali su da li bi bilo interesantno da urade tako nešto. Ja sam prvo malo pustio da razmislim, da vidim zašto bi baš to bilo tako važno. Međutim, mislim da je uvek važno ostaviti trag, da generacije koje dolaze da su neke pre njih nešto uradile za ovaj klub i učinili da Zvezda bude danas ono što jeste - prvak Evrope i sveta. U tom mozaiku šampiona Evrope i sveta svaka generacija je ugradila jedan mali kamičak. I zato je važno mladih igračima i ljudima uopšte pokazati nešpto što je bilo lepo - rekao je Savić i dodao:

- Mislim da ovaj pokušaj, ima razloga da kažemo da je uspeo. Voleo bih da bude puna hala, znam da su karte raspordate, a.i u poslednjih sat vremena mnogi su otkazali zbog prehlade i bolesti. Voleo bih da bude puno, biće drugačiji utisak, veliko platno... Video sam malopre jedan detalj koji drugačije izgleda nego što sam mislio i verujem da će svi uživati.

Legendarni napadač kluba s Marakane je ovom prilikom ispričao najzanimljiviju anegdotu, koja se desila za vreme snimanja filma.

- Svađao sam se da Kusturicom kod njega, pošto je on partizanovac, oko tenisa. Oboijica volimo tenis, on ima šljakasti teren pa je dobio info da sam jači na špljaci, pa je promenio teren. Zato smo se svađali jer je promenio teren.

Posle toga i slavni as, pošto su pristigli gosti, izašao pred novinarima. Otkrio im je da nema tremu:

- Bio sam više uzbuđen kada sam istrčavao na Marakanu. Sasvim sam normalan, tu su mi prijatelji koji očekuju da vide taj gol u Londonu na velikom platnu, da se podsete nekih lepih vremena - istakao je Dule Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading