CRVENO-BELI POD STALNIM PRITISKOM: Zvezdina gvozdena kupola na udaru baražne paljbe!

Autor: R. V. B.

Sport

31.01.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvak Srbije ne popušta pod pritiscima Izraelaca zbog Bahara, Grka koji "odvode" Hvanga, ali ni bivših igrača, koji su rešili da se ispovede.

CRVENO-BELI POD STALNIM PRITISKOM: Zvezdina gvozdena kupola na udaru baražne paljbe!

Foto: Starsport

Crvenu zvezdu bi svi da buše prethodnih dana! Prvaci Srbije privode danas pripreme kraju utakmicom protiv Boteva i vraćaju se potom s Kipra da bi nastavili šampionsku trku s Partizanom, a usput se brane od pritisaka sa svih strana i smišljeno plasiranih neistina ili "ispovesti", sa namerom da se klub poremeti. Prednjače inostrani mediji, a pomažu im svesrdno i nekadašnji prvotimci na Marakani. POVOD RUSI

Povod napada nije poznat, mada bi mogao da bude prijateljski meč planiran za mart, s ciljem da se velikan iz Srbije diskredituje u evropskim i svetskim fudbalskim okvirima. Prednjači izraelski One, koji je u nekoliko navrata upirao prstom u crveno-bele zbog navodnih dugovanja bivšem treneru Baraku Baharu i njegovim saradnicima. A od tužbe FIFA na Marakani već danima ni traga. Mada, kad bi je i bilo, nema sumnje da bi Zvezdina "gvozdena kupola" izdržala i taj napad, kao što izraelska "gvozdena kupola" izdržava napade raketa u ratu protiv Hamasa.

Foto: Starsport

Bahar i saradnici

Niotkuda su i grčki mediji počeli da se bave šestostrukim uzastopnim prvakom Srbije. In Bom Hvang, odlični vezista iz Južne Koreje, pišu braća Grci, naprasno je postao nezadovoljan u našoj zemlji i želi da napusti Zvezdu. On je iz redova Olimpijakosa letos stigao u Ljutice Bogdana u najskupljem transferu u istoriji kluba (5.000.000 evra). Sada ga, navodno, Pirejci žele nazad, ali i gradski rival AEK, koji je izgubio bitku za Hvanga od kluba iz komšiluka leta 2022.

Slučajno ili ne, o rastanku sa Zvezdom proteklih dana govorili su bivši golman Milan Borjan i norveški napadač Ohi Omoižuanfo. Oni su pričali da prema njima nije postupljeno fer i da su na neadekvatan način saznali da za njih na Marakani nema mesta, te da je vreme da pakuju kofere. BUDALAŠTINE I ATMOSFERA

Na drugoj strani, spoljni udari nisu nešto što tangira Crvenu zvezdu, od svlačionice Vladana Milojevića, pa do rukovodećih struktura, pošto su, kao kolektiv, ispred sebe slepo zacrtali samo jedan zadatak. To je odbrana titule nakon jesenjeg dela sezone, u kojem su zaostali bod za večitim rivalom Partizanom.

- To oko odlaska Hvanga, kao i sve ostalo, budalaštine su. Gluposti - smatra dobro obavešteni izvor našeg lista upućen u dešavanja na Marakani.

Kao da su na Marakani aktivirali "gvozdenu kupolu" i nastoje da maksimalno spremni i fokusirani dočekaju nastupajuće obaveze. Prethodno su crveno-beli bili maksimalni u četiri kontrolne utakmice na "rajskom ostrvu", odnosno, uspeli su da zakrpe finansijske rupe nakon iscrpljujućeg ciklusa Lige šampiona prodajom mladog Koste Nedeljkovića za 9.000.000 evra Aston Vili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading