U KUĆI PRONAĐENA PRETUČENA ŽENA I MRTVI PAS, POLICIJA TRAŽI OVOG ČOVEKA! Da li ga prepoznajete?

Autor:

Svet

31.01.2024

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Splitsko-dalmatinskoj županiji izdala je nalog za hapšenje muškarca povezanog sa slučajem porodičnog nasilja.

U KUĆI PRONAĐENA PRETUČENA ŽENA I MRTVI PAS, POLICIJA TRAŽI OVOG ČOVEKA! Da li ga prepoznajete?

Foto: printskrin

 Incident se desio u sredu uveče kada je žrtva, žena, pronađena u porodičnoj kući sa vidljivim povredama, zajedno sa preminulim psom. Vlasti su objavile fotografiju muškarca koga traže u vezi sa nasilnim događajem i zamolile javnost da dostavi bilo kakve informacije o njegovom boravištu.

Nakon što su primili prijavu porodičnog nasilja oko 23:50, policijski službenici su odmah stigli na lice mesta i pronašli žensku žrtvu sa teškim telesnim povredama. Uprkos temeljnoj pretrazi porodične kuće, osumnjičeni nije pronađen, što je pokrenulo intenzivnu potragu. Takođe, prisustvo preminulog psa u kući dodatno je otežalo tok istrage.

Povređenoj ženi je pružena hitna medicinska pomoć, tokom koje je utvrđeno da je pretrpela teške telesne povrede. Dok vlasti nastavljaju kriminalnu istragu, fokus ostaje na otkrivanju svih relevantnih činjenica i okolnosti oko ovog uznemirujućeg događaja.

Svi koji imaju relevantne informacije o osobi sa objavljene fotografije su ohrabreni da kontaktiraju vlasti na broj 192, posete najbližu policijsku stanicu, ili pošalju email policiji na [splitsko-dalmatinska@policija.hr](mailto:splitsko-dalmatinska@policija.hr).

(Slobodna dalmacija)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading