STIGLA MILIONSKA PONUDA ZA ZVEZDINO DETE: Nedeljković, Mijatović...da li je on sledeći?

Autor:

Sport

31.01.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno se na Marakani veća.

STIGLA MILIONSKA PONUDA ZA ZVEZDINO DETE: Nedeljković, Mijatović...da li je on sledeći?

Foto: Starsport

Crvena zvezda se trenutno nalazi na Kipru gde, na čelu sa novim/starim trenerom Vladanom Milojevićem brusi formu za nastavak vrlo bitne sezone, ali ono što je u centru pažnje za to vreme jesu transferi crveno-belih.

Sa Marakane će na leto otići u Aston vilu Kosta Nedeljković, dok će Jovan Mijatović gotovo sigurno nastaviti karijeru u SAD, ali u Ljutice Bogdana stigla je ponuda za još jednog "klinca".

Naime, u pitanju je Uroš Kabić koji se nije naigrao u crveno-belom dresu. Kako saznaje "Mozzart Sport", mlado krilo bi moglo trajno da napusti aktuelnog šampiona, s obzirom na to da je na klupsku adresu stigla ponuda od Šarlota teška 1.500.000 evra. Ipak, ponuda još uvek nije prihvaćena i na Marakani u ovom trenutku vagaju šta im je činiti.

Republika

Foto: Starsport

Uroš Kabić

Kabić je stigao u Ljutice Bogdana na leto iz Vojvodine za obeštećenje od 800 hiljada evra i, iako je prvobitno bio projektovan kao veliko pojačanje, nije prikazao mnogo, ali, ruku na srce, možda nije dobio ni pravu šansu za tako nešto.

Uroš Kabić je godinama unazad smatran za jednog od najvećih talenata srpskog fudbala. U Vojvodinu je došao sa 10. godina i potom prošao sve mlađe reprezentativne kategorije. Crvena zvezda ga je želela još u mlađim igračkim danima, a na Marakanu je konačno stigao proletos. Ipak, sada bi mogao da ode mnogo ranije nego što je moglo da se očekuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading