RODIĆ O NAPADIMA NA ZVEZDU: Fokus na teren, BRIGA NAS ZA NATPISE! Milojević vratio ŽIVOST U SVLAČIONICU!

Autor: V. Z.

Sport

31.01.2024

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni bek juri sedmu titulu.

RODIĆ O NAPADIMA NA ZVEZDU: Fokus na teren, BRIGA NAS ZA NATPISE! Milojević vratio ŽIVOST U SVLAČIONICU!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave gol protiv Čukaričkog

Crvena zvezda sutra okončava pripreme za nastavak sezone u Superligi Srbije. Srpski šampion prethodne dve nedelje spremao se na Kipru pod patronatom novog/starog šefa struke Vladana Milojevića. On je, tvrdi iskusni Milan Rodić za Republiku, doprineo da se svlačionica ponovo ujedini. 

Takođe, fudbaler sa najvećim stažom u Zvezdi iz aktuelnog sastava osvrnuo se i na pojedine natpise stranih medija, koji nastoje da uruše mir u klubu. 

- Atmosfera u ekipi je odlična i maksimalno smo fokusirani na dešavanja na terenu, a ne na pojedine natpise. Drago nam je svima što je Vladan Milojević ponovo tu, jer je uneo živost u svlačionicu i to je ono što nam je bilo potrebno - kaže Milan Rodić (32) i nastavlja o borbi za titulu, koju je Crvena zvezda osvajala prethodnih šest sezona:

- Jedini fokus nam je na tome da odbranimo titulu i daćemo sve od sebe da tako i bude. Odlično samo se pripremali na Kipru, imamo sve uslove, uz to je i hemija sada zaista na visokom nivou, što je u Zvezdi uvek bio preduslov za dobre rezultate. Najkvalitetniji smo tim u Srbiji, željni smo da to i dokažemo na proleće. U skladu s tim, čvrsto verujem da ćemo na kraju sezone biti šampioni.

Pouzdani defanzivac gazi sedmu sezonu na Marakani. Osvojio je šest titula i tri Kupa Srbije i upisao više od 250 nastupa u crveno-belom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading