OVO ZANIMA SVE ZVEZDAŠE! Poznato do kada će PAUZIRATI Katai!

Autor:

Sport

27.01.2024

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimac delija se povredio tokom prijateljskog meča na kiparskim pripremama.

OVO ZANIMA SVE ZVEZDAŠE! Poznato do kada će PAUZIRATI Katai!

Foto: star sport

katai

Velika glavobolja za Vladana Milojevića nastala je tokom priprema Crvene zvezde na Kipru, kada je Aleksandar Katai zbog povrede bio prinuđen da se vrati u Beograd.

Posle odrađenih pregleda i snimanja, koja su pokazala stepen povrede jednog od najboljih igrača šampiona Srbije, poznato je koliko će krilni napadač odsustvovati s terena.

Novi peh popularnog Magika, zabrinuo je sve navijače i trenera crveno-belih, ali, kako prenosi MaxBet Sport, krilni napadač će za nekoliko dana moći da nastavi sa treninzima. Od velikih napora je došlo do do upale živca, što će biti rešeno u najkraćem mogućem roku.

Foto: Starsport

Aleksandar Katai

Za razliku od letos, kada je propustio veliki deo priprema, ovaj put iskusni fudbaler oporaviće se mnogo brže. Prema procenama, Aleksandar bi mogao da konkuriše za tim na startu drugog dela sezone 10. februara protiv Voždovca.

On će nastaviti individualno da trenira čim se oporavi, a radiće po specijalnom programu. U nekim varijantama, postoji solucija da se vrati na "rajsko ostrvo" i bude deo ekipe u poslednjoj proveri protiv bugarskog Boteva.

Katai je u Zvezdi do sada odigrao 215 utakmica, postigao je 105 golova i upisao 50 asistencija. Ove sezone je odigrao 16 utakmica u svim takmičenjima i postigao pet golova.

Crveno-beli se u nedelju od 15 časova i 30 minuta sastaju protiv superligaša Mladosti iz Lučana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading