NAŠA PEVAČICA OBOLELA OD TEŠKE BOLESTI! Potresna objava LEDI KRV U ŽILAMA: Lije suze i MOLI SE za sreću (FOTO)

Autor:

Zabava

27.01.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najteži oblik bolesti joj zahvatio više delova tela!

NAŠA PEVAČICA OBOLELA OD TEŠKE BOLESTI! Potresna objava LEDI KRV U ŽILAMA: Lije suze i MOLI SE za sreću (FOTO)

Foto: printscreen

Pevačica Harijeta Simić, poznatija kao Harina, koja je rođena i odrasla u Nišu, nedavno je putem društvenih mreža podelila sa javnošću tužne vesti. Naime, Simićeva je saopštila da se suočava sa karcinomom pluća, nakon što je već bila u borbi sa karcinomom dojke i vrata. U emotivnom videu koji je objavila iz bolničkog kreveta, ona je izrazila svoju odlučnost da se izbori sa ovom teškom bolešću.

Republika

Foto: printscreen

Harijeta Simić obolela od teške bolesti

U svom javnom obraćanju, Harina je istakla da je svesna težine situacije, ali da je spremna da se suoči sa novim izazovom. Njena hrabrost i odlučnost naišle su na veliku podršku njenih fanova i prijatelja, koji su joj pružili reči ohrabrenja i podrške u ovim teškim trenucima.

- Sada opet sve ispočetka, samo nije dojka, nije vrat, već karcinom pluća. Od ponedeljka kreće borba, poželite mi sreću jer će mi trebati - poručila je ona.

Inače, Simićeva je najavila da od ponedeljka, 29. januara, kreće na terapije u nameri da se izbori sa karcinomom pluća. Njena najava novog početka i borbe sa ovom opakom bolešću dobila je veliku pažnju javnosti, koja je iskazala podršku i čvrstu veru u njenu pobedu.

Naime, ispod njenih objava, posebno ispod videa iz bolnice, nizale su se poruke podrške i ohrabrenja. Ljudi su iskazivali svoje saučešće i slali pozitivne misli pevačici u nadi da će uspeti da prevaziđe i ovu životnu prepreku.

"Izdrži, Bog će ti pomoći", "Budi jaka, nemoj se predavati, bori se, Bog je veliki, pa ćeš se izlečiti", "Molimo se za tebe", samo su neki od komentara njenih pratioca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading