ZBOG OVOGA JE PUKAO BRAK HARISA I MELINE: Isplivali ŠOK DETALJI iz kuće na Senjaku, u sve se umešao DRUGI MUŠKARAC?!

Autor:

Zabava

26.01.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta je prethodilo razvodu Harisa i Meline!

ZBOG OVOGA JE PUKAO BRAK HARISA I MELINE: Isplivali ŠOK DETALJI iz kuće na Senjaku, u sve se umešao DRUGI MUŠKARAC?!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Printscreen Paparaco lov

Razvod poznatog para Meline i Harisa Džinovića i dalje je glavna tema u javnosti, a izvor blizak paru otkrio je nove detalje o krahu njihovog braka. Prema saznanjima, problemi u njihovom braku počeli su da se javljaju nakon što su se uselili u velelepnu vilu na Dedinju, koju su skoro tri godine gradili na Senjaku.

- Haris i Melina su dugo, skoro tri godine gradili luksuznu nekretninu na Senjaku i eto čim su se uselili, počeli su problemi. U estradnim krugovima se šuškalo da u njihovom braku već godinu dana nešto ne štima i da su zahladneli odnosi - tvrdi izvor, prenosi Grand.

Navodno, Melina već duže vreme nije živela u zajedničkom domu i vratila se u svoj stan, a čak se spekulisalo i o postojanju treće osobe u njenom životu.

- Navodno je sve puklo kad su se uselili. Načuo sam od muzičara da Melina već dugo ne živi u zajedničkom domu i da se vratila u stan. Šuškalo se i da je u pitanju drugi muškarac - dodaje izvor, te ističe da je par pre mesec dana pokušao da izgladi odnose, kao i da su organizovali proslavu u svom domu, ali su ubrzo nakon toga rešili i da se raziđu:

Republika

Foto: ATA Images

Razvode se Haris i Melina Džinović

- Melina je organizovala veliko slavlje, sve je bilo u redu, ali je ubrzo posle toga u estradnim krugovima počelo da se priča da su se ipak Haris i ona razišli - zaključio je izvor za pomenute medije.

Inače, vila na Senjaku u kojoj je porodila Džinović živela, izgrađena je u periodu od 2017. do 2021. godine, a Haris je na nju pukao neverovatnih 2.000.000 evra. Nakon razvoda, vila će pripasti Melini, a sa njom će ostati i deca, sin Kan i ćerka Đina.

Republika

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Đina Džinović, ćerka Harisa i Meline

Podsetimo, Melina je ranije priznala da je u njihovom braku godinama postojala ljubomora, ali i da joj je bilo teško da prihvati Harisov javni život.

- Bila sam kao pravi psihopata, ali sada me je sramota što sam ga proganjala tokom prve tri godine braka. Proveravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smešna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna. Sada smatram da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali budući da ga za tri godine nisam uhvatila u prevari, odlučila sam da prestanem sa takvim postupcima i ljubomora je nestala. Priznajem da mu nisam verovala, pogotovo zbog toga što je on živeo momačkim životom do svoje 53. godine. Nisam smatrala da sam toliko fatalna da zbog mene prekine sa dotadašnjim navikama, ali ispostavilo se da sam pogrešila, pa ga sada više ne proveravam - priznala je ranije dizajnerka za Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ZAZZZZ

26.01.2024 12:59

Ovo je nehuman razvod u tim godinama se ne ostavlja ljudsko bice .On ima 73 i treba nekog pored sebe .Ona je onda bila klasicna sponzorusa, koja je iskoristila sugar daddy i odbacila ga kada mu je bila najpotrebnija.Njegova greska je sto je ozenio babinu ,to su ljudi bez religije ,kako u ciju zemlju dodju oni mijenjaju zastave ,tako je ona i uradila njemu .Kada on ne moze da dodnosi pare kao prije vjerovatno ga samo sutnula

Odgovori 22 4