OVAKO SE MELINA DŽINOVIĆ PRAVDALA: Oglasila se o razvodu BESNA kao ris, sve brujalo!

Autor:

Zabava

25.01.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava uzrujane žene Harisa Džinovića iznenadila je sve!

OVAKO SE MELINA DŽINOVIĆ PRAVDALA: Oglasila se o razvodu BESNA kao ris, sve brujalo!

Foto: ATA Images

U javnosti je poput bombe odjeknula vest da se Jedan od naših najpoznatijih bračnih parova na domaćoj javnoj sceni Haris i Melina Džinović razvode, nakon 22 godine bračne zajednice. Međutim, ovo nije prvi put da su se ovakvi navodi pojavili u medijima.

Naime, krajem avgusta prethodne godine osvanula je infomarcija da su Džinovići odlučili da stave tačku na svoj odnos, ali smo tim povodom tada stupili u kontakt sa Melinom, koja je oštro demantovala navode pojedinih medija, primetno uzrujana, naglasivši da u njihovom domu nema nikakvih trzavica, kako se navodilo.

Nemojte da me zovete oko tih gluposti, nema nikakve izjave, Bože sačuvaj, ne mogu više od ovih nepristojnih ljudi. Mene znate 20 godina, ja sam takva kultura, imam odnos prema svima super. Ne mogu da se uzrujavam... Eto, vidite, ne vredi ni kultura, ni dobra saradnja. Strašno! Hvala vam što ste zvali, vi ste jedini koji ste proverili - rekla je Melina tada za Republiku.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Melina i Haris Džinović se razvode

Podsećanja radi, kako tvrde dobro obavešteni izvori bliski porodici Džinović, odnos Meline i Harisa već neko vreme nije bio onakav kakav su želeli, te su se odlučili na sporazumni razvod, a pevač se već uveliko iselio iz porodične kuće na Senjaku.

Melina i Haris su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima - istakao je izvor blizak porodici, prenosi Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading