PREDSEDNIK OPŠTINE DECI POKLONIO MED ZA POTENCIJU! Roditelji iz Inđije ogorčeni: Poklon uz poruku "radost u kući" je i više nego NEUMESAN!

Autor: D.B.

Vesti

25.01.2024

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako roditelji kažu, "poklonu se u zube ne gleda" ali je ovo prevršilo svaku meru.

PREDSEDNIK OPŠTINE DECI POKLONIO MED ZA POTENCIJU!  Roditelji iz Inđije ogorčeni: Poklon uz poruku "radost u kući" je i više nego NEUMESAN!

Foto: Opština Inđija

Na prijemu kod predsednika opštine Vladimira Gaka deci iz karate kluba među poklonima koje su dobili, našao se i med za potenciju, prenose pojedini mediji u Srbiji. 

Kako se navodi, u lokalnoj samoupravi ne znaju čija je ideja da se deci pokloni med za potenciju dok nekadašnji članovi Kabineta kažu da je sadržaj poklona za goste isključivo na kabinetu predsednika.

Naime, u znak zahvalnosti za postignute rezultate tokom 2023. godine u novembru mesecu, lokalna samouprava organizovala je prijem za takmičare i takmičarke poznatog karate kluba u Inđiji. 

Predsednik Gak je obećao podršku i pomoć za ovu decu, a uz obećanja, podeljeni su i pokloni deci u brendiranikm kesama lokalne samouprave.

Ništa ne bi bilo toliko neobično, tvrde roditelji, da u sadržaju kese nisu zatekli med za potenciju.

„Razumemo da je to inđijski brend, ali da li je moguće da nisu vodili računa kome šta poklanjaju. Da su stavili med za imunitet ili nešto namenjeno sportistima bilo bi pohvalno. Ali med za potenciju maloletnoj deci uz poruku -radost u kući je više nego neumesno“ obrazlažu roditelji.

Redakcija "Republike" je ovim povodom pokušala da stupi u kontakt sa predsednikom opštine Inđija Vladimirom Gakom, a nakon poziva i poruka, odgovor koji smo dobili, glasio je "javiću se". 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading