ZA PODATAK O RONALDU PORODICA DAJE 8.000 EVRA: Penzioner pre sedam meseci nestao na ostrvu Krk - OD TADA NI TRAGA NI GLASA

Autor: D.B.

Svet

13.01.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dominik je istakao da će osoba koja pruži ključne informacije biti nagrađena ovim iznosom. Apel porodice je da svi drže oči otvorene i pomognu u pronalaženju Rolandovog tragova.

ZA PODATAK O RONALDU PORODICA DAJE 8.000 EVRA: Penzioner pre sedam meseci nestao na ostrvu Krk - OD TADA NI TRAGA NI GLASA

Foto: NESTALI.HR

Porodica Rolanda Polzl-Huemera, Austrijanca koji je nestao pre sedam meseci, apeluje na javnost da im pomogne u pronalasku njihovog oca. Roland, muškarac srednje telesne građe, sede kose i starosti 63 godine, poslednji put je viđen 19. juna kod mesta Kras. U trenutku nestanka nosio je crveno-plavu majicu, kratke plave pantalone i naočare za vid.

Potraga i bogata nagrada za bilo kakav podatak

Deca nestalog Austrijanca, Dominik i Denis Polzl, ističu da nude nagradu od 8.000 evra za informacije koje bi dovele do pronalaska njihovog oca. Dominik je istakao da će osoba koja pruži ključne informacije biti nagrađena ovim iznosom. Apel porodice je da svi drže oči otvorene i pomognu u pronalaženju Rolandovog tragova.

Stanje nestalog i prethodni slučajevi

Dominik je naglasio da se nada da se Roland možda negde sklonio ili da je zbrinut u nekoj klinici. Istakao je važnost zajedničke potrage i apelovao na sve da obrate pažnju na moguće tragove. Denis je objasnila da njen otac boluje od demencije, ali da je pre nestanka bio srednje dementan i da je normalno funkcionisao u porodičnom okruženju. Istakla je da Roland nikada ranije nije nestajao, ali je imao naviku da se izgubi i da mu je tada bila potrebna pomoć da se orijentiše.

Porodica se nada da će apel za pomoć u potrazi za Rolandom Polzl-Huemerom dopreti do što većeg broja ljudi i da će im pomoći da pronađu tragove svog voljenog oca.

Podsetimo, u poslednje vreme, sve vuše penzionera nestaje, oni su najčešće dementni. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading