OD JUČE MU SE GUBI SVAKI TRAG! Nestao profesor sa Kosova i Metohije! Sinu postavio OVO PITANJE, a onda otišao bez reči

Autor:

Vesti

22.12.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica moli za pomoć.

OD JUČE MU SE GUBI SVAKI TRAG! Nestao profesor sa Kosova i Metohije! Sinu postavio OVO PITANJE, a onda otišao bez reči

Foto: Privatna arhiva

Ivica Jovanović, profesor u srednjoj medicinskoj školi u Velikom Roptovu na Kosovu i Metohiji, nestao je juče u popodnevnim časovima, saznaje Telegraf.rs. Nestanak je prijavila njegova supruga, a poslednji put viđen je kod ranča u pomenutom selu oko 15 časova.


Kakoje potvrdila njegova supruga, Ivica je juče došao sa ćerkom sa posla, ali nije hteo da ruča jer je već jeo na poslu. Odlučio je da se ošiša i podigne platu. Nakon što je otišao da obavi te obaveze, porodica ga više nije videla.

Porodica je izrazila zabrinutost za nestalom osobom i uputila je apel svim ljudima dobre volje koji imaju bilo kakvu informaciju o njegovom nestanku da se jave najbližoj policijskoj stanici ili na broj 064 48 44 627. Takođe, Ivica je sa sobom imao telefon i dokumenta, a zbog obaveza je kolima otišao do grada.

Nadamo se da će Ivica Jovanović biti pronađen i da će se svi okolnosti oko njegovog nestanka razjasniti. Svi koji imaju informacije o njegovom nestanku treba da se jave nadležnim organima kako bi se što pre pronašao i bezbedno vratio kući.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading