ZVEZDA PUTUJE U BERLIN NA MEGDAN SVOM DŽELATU!

Autor:

Sport

25.01.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda gostuje Albi u okviru 23. kola Evrolige.

ZVEZDA PUTUJE U BERLIN NA MEGDAN SVOM DŽELATU!

Foto: Starsport

Džavonte Smart

Novo evroligaško kolo je pred nama, koje nam kao i uvek donosi veliki broj uzbudljivih duela, a sve oči će biti uperene na reprizu prošlogodišnjeg finala. Naime, od 20.45 časova aktuelni šampion Evrope, Real Madrid, dočekuje Olimpijakos na zatvaranju večerašnjeg programa. Prošlogodišnje finale je pripalo Kraljevima koji su slavili sa 79:78, a ova dva rivala su se i ove sezone sastali, kada je Real ponovo trijumfovao.

Što se tiče srpskih predstavnika, Crvena zvezda gostuje Albi od 20 časova, dok Partizan svoj meč igra sutra. Crveno-beli su u prošlom kolu poraženi od Baskonije na svom terenu sa 91:90, da bi tokom vikenda bili ubedljivi protiv FMP-a u okviru AdmiralBet ABA lige. Sa druge strane, Berlinci su prošle nedelje izgubili od Bajerna u nemačkom derbiju Evrolige, dok su u domaćem prvenstvu savladali Bon.

Foto: Starsport

Jago dos Santos

Albatrosi su prethodno u Evroligi demolirali Asvel u derbiju začelja, čime su prekinuli seriju od pet uzastopnih poraza u Evropi koji su usledili nakon slavlja nad Barselonom. Porazom od Bajerna je potencijalno pokrenut novi niz, koji bi mogli da nastave izabranici Joanisa Sferopulosa. Svega pet minuta kasnije se sasataju Makabi i PAO, a večerašnji program Fener i Virtus od 18.45 časova.

Na poslednjih deset međusobnih susreta Zvezde i Albe, nemački tim je slavio čak 8 puta, ali su Crveno-beli trijumfovali na dva od poslednja tri okršaja. Iako je Alba jedna od dve najslabije ekipe ove sezone, dosta truda će biti potrebno klubu sa Malog Kalemegdana kako bi stigli do 10. pobede, a kako bi i večeras maksimalno uživali u najkvalitetnijoj evropskoj košarci, kladionica AdmiralBet je spremila sjajne bonus tikete i jedinstvene specijale, kao i 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa koji sadrži opklade na učinke pet ili više evroligaških igrača tokom trajanja duplog kola.

Foto: Euroleague.net

Košarkaši Albe

Pored toga, do 24. februara AdmiralBet će svakog dana deliti putovanje za dve osobe, a sve što je potrebno da se uradi kako bi otputovali na neku od egzotičnih destinacija je da pogodite najveću kvotu u danu. Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i uživajte u najboljoj evropskoj košarci i najširoj evroligaškoj ponudi ove praznične sezone!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading