ZVEZDIN ŠUTER OPTIMISTA: Očekujem da POBEDIMO ALBU u Berlinu!

Autor: M. M.

Sport

24.01.2024

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rokas Gedraitis želi trijumf u Evroligi.

ZVEZDIN ŠUTER OPTIMISTA: Očekujem da POBEDIMO ALBU u Berlinu!

Foto: star sport

Litvanski šuter Rokas Gedraitis veruje u pobedu Crvene zvezde u Berlinu.

Naime, crveno-beli sutra od 20.00 gostuju Albi u meču 22. kola Evrolige.

- Očekujem pobedu protiv Albe, naravno. Radi se o ekipi koja je mlada i veoma poletna, može mnogo da trči, slično kao Baskonija i to je stil koji se ne razlikuje mnogo od vremena kada sam ja igrao tamo. Igraju kod kuće i biće nam veoma teško, ali želimo trijumf - ističe Gedraitis.

Litvanac je u prošlosti igrao za Albu sa mnogo uspeha i ne krije da se raduje povratku u Berlin.

- To su za mene bile sjajne godine, osvojili smo titulu i kup i stigli do finala Evrokupa.. Berlin je prelep grad, podseća malo i na Beograd - ističe Rokas.

Crvena zvezda u Evroligi ima još 12 utakmica i moraće da dobije veliku većinu njih ako želi da se plasira u narednu rundu. Crveno-beli su zasad na 12. mestu na tabeli Evrolige sa učinkom od 9-13, dok je Alba poslednja sa 4-18.

Crveno-beli u 23. kolu elitnog takmičenja gostuju jednoj od najlošijih ekipa u Evroligi, ali bez obzira na dosadašnji učinak, moraju da budu izuzetno oprezni, jer su se u više navrata opekli baš protiv slabijih rivala. Naročito kada se uzme u obzir da ponovo neće igrati najbolji igrač ove sezone Miloš Teodosić, a pod znakom pitanja je i nastup drugog najvažnijeg košarkaša u napadu - Nemanje Nedovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading