RAPSODIJA KOŠARKAŠA ZVEZDE MERIDIANBET! Gedraitis napravio BRAVURU, pa se potrudio da ga OVAJ igrač Armanija dobro UPAMTI! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.01.2024

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda Meridianbet gazi ka pobedi u Milanu.

RAPSODIJA KOŠARKAŠA ZVEZDE MERIDIANBET! Gedraitis napravio BRAVURU, pa se potrudio da ga OVAJ igrač Armanija dobro UPAMTI! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Crvena zvezda Meridianbet gostuje Olimpiji iz Milana u utakmici 21. kola Evrolige, a na poluvremenu su izabranici Janisa Sferopulosa imali veliko vođstvo od 16 koševa prednosti.

U moru najzaslužnijih za to jeste i Rokas Gedraitis, košarkaš crveno-belih koji je imao 15 poena u prvih 20 minuta.

Zvezda Meridianbet je imala odlično poluvreme, šutirala je sjajno, ali jedna sekvenca je posebno upala u oko svim navijačima, kako u Milanu, tako i onima na društvenim mrežama.

Naime, Gedraitis je sjajno zatvorio prvu deonicu sa dve vezane trojke, a u drugoj je nastavio na isti način da pogađa, dok je bio i odličan u odbrani, gde je skupio četiri skoka i čak tri ukradene lopte.

Međutim, nakon slobodnih bacanja, pokušao je Stefano Tonut da poentira u kontri, ali ga je Gedraitis stigao i zalepio ga je na tablu, dok je potom poentirao i na drugoj strani.

Majstoriju litvanskog košarkaša možete pogledati u priloženom video snimku.

Crveno-beli su na učinku od osam pobeda i 12 poraza, dok Armani ima jedan trijumf više uz skor 9-11.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading