OVAJ ČOVEK NEMA SRAMA! "Ubica" Hajns POVREDIO čak TROJICU košarkaša Zvezde Meridianbet!

Autor:

Sport

11.01.2024

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se dogodilo u samo nekoliko minuta.

OVAJ ČOVEK NEMA SRAMA! "Ubica" Hajns POVREDIO čak TROJICU košarkaša Zvezde Meridianbet!

Foto: Starsport

Kajl Hajns

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet igraju u Milanu utakmicu 21. kola Evrolige protiv Armanija.

Izabranici Janisa Sferopulosa odlično su ušli u meč i tokom prve četvrtine ravnopravno pariraju favorizovanim Italijanima.

Međutim, ono što se posebno izdvojilo u uvodnom kvartalu, jeste bahatost Kajla Hajnsa, pošto se iskusni centar Armanija potrudio da u kratkom vremenskom intervalu povredi čak trojicu igrača Zvezde Meridianbet.

Foto: Starsport

Majk Tobi je napustio parket milanske dvorane

Sve je krenulo od toga kada je povratnik u tim crveno-belih Luka Mitrović bio u skoku za loptu, kada ga je Amerikanac udario i povredio. Mitrović se sa Hajnsom sudario glavama na dva minuta i 39 sekundi pre kraja prve četvrtine u trenutku kada je Armani vodio 13:12.

Nije prošao ni minut, a ponovo je brutalni Hajns pokazao ratobornost, kada je na zemlji zakačio Nedovića, koji se takođe tom prilikom povredio. Nemanja je krenuo na obruč i pogodio uz kontakt, međutim, u povratku na svoju polovinu uhvatio se za kuk.

U igru se nije vraćao ni Majk Tobi, pošto je slovenački reprezentativac u skoku za loptu udario u "zid" zvani Kajl Hajns i šepajući napustio parket milanske dvorane. Iskusni centar je pod svojim košem probao da izblokira Hajnsa i sva trojica su morali da napuste parket.

Ostaje da se vidi da li će se ratoborni centar "primiriti" u nastavku susreta ili će još neki košarkaš Zvezde Meridianbet pretrpeti njegovu "torturu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Rev

11.01.2024 21:28

Ostoja reaguj... Ovakav igrac nam treba.