LJUBIMAC GROBARA JEDVA ČEKA MEČ S MAKABIJEM! Povratnik u tim Partizana ima dobar OSEĆAJ! Evo i zbog čega!

Autor:

Sport

11.01.2024

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan u petak (20.30) dočekuje Makabi pred svojim navijačima.

LJUBIMAC GROBARA JEDVA ČEKA MEČ S MAKABIJEM! Povratnik u tim Partizana ima dobar OSEĆAJ! Evo i zbog čega!

Foto: Starsport

Zek Ledej i Alen Smailagić

Doživeli su crno-beli čak četiri poraza u poslednjih pet utakmica najelitnijeg klupskog ranga, pa će pred svojim navijačima u 21. kolu Evrolige pokušati da prekine crni niz.

Istina, u prethodnim mečevima u timu regionalnog šampiona nije bilo Zeka Ledeja zbog povrede, koji se vraća u tim Željka Obradovića.

- Nisam igrao nekoliko utakmica, ali to je prošlost. Moram sada da pomognem timu, nisam hteo da propustim utakmice, ali prosto je bila takva situacija, pokušao sam što brže da se vratim na parket, prošao sam kroz pakao da se vratim i pomognem saigračima. Makabi ima dobar tim, sigurno će biti čvrsti. Već duže vreme igraju dobru košarku, a na nama je da se držimo dogovora i plana koji je trener osmislio - istakao je Ledej uoči meča protiv "Ponosa Izraela".

Foto: twitter/partizan

Džejlin Smit sa loptom

Partizan je u 20. rundi izgubio u Istanbulu od Fenerbahčea (76:91), dok je Makabi u Pioniru savladao Virtus iz Bolonje s 95:78.

- Samo me zanima šta je našem timu potrebno da budemo dobri i da pobeđujemo. Nismo bili na potrebnom nivou na prethodne dve utakmice protiv Fenerbahčea i Crvene zvezde Meridianbet. Imali smo satanak, imam dobar osećaj pred utakmicu sa Makabijem - rekao je Ledej.

Bek Partizana Džejlin Smit dodao je da izraelski tim ima odličnu spoljnu liniju.

- Biće sjajan meč, sada krećemo na sve ili ništa. Uzbuđen sam zbog meča - konstatovao je Smit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading