DOBRA I LOŠA VEST ZA SFEROPULOSA! Teodosić u sastavu, ali bez NJEGA Zvezda Meridianbet NAPADA Asvel!

Autor:

Sport

09.01.2024

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli igraju meč 20. kola na gostovanju u Vilerbanu.

DOBRA I LOŠA VEST ZA SFEROPULOSA! Teodosić u sastavu, ali bez NJEGA Zvezda Meridianbet NAPADA Asvel!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet večeras gostuju Asvelu iz Vilerbana u okviru 20. kola Evrolige. Uoči predstojećeg duela protiv pretposlednje ekipe na tabeli najelitnijeg evropskog takmičenja, trener srpskog šampiona Janis Sferopulos neće moći da računa na Luku Mitrovića.

Ono što može da raduje delije jeste činjenica da se u sastavu našao Miloš Teodosić! Iskusni plej i dirigent igre Zvezde Meridianbet povredio se na utakmici AdmiralBet ABA lige protiv Cedevita Olimpije.

Iako prve prognoze nisu bile obećavajuće, sjajni Teodosić se našao u sastavu za meč sa timom iz predgrađa Liona, što je ohrabrujuća vest za sve iz crveno-belih redova.

Republika

Foto: Starsport

Luka Mitrović

Nasuprot tome, kao i prethodni derbi s Partizanom, i ovaj okršaj će propustiti Luka Mitrović koji se i dalje oporavlja od povrede. Centar srpskog šampiona neće biti u rosteru za megdan sa Asvelom, ali ga treba očekivati na duelu protiv Olimpije iz Milana koji na programu već u četvrtak.

Podsetimo, duel između Asvela i Crvene zvezde Meridianbet na programu je večeras s početkom od 20:30, a tekstualni prenos meča možete pratiti u lajv blogu našeg portala Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading