SKAUTING RADI PUNOM PAROM! Zvezda želi VUNDERKINDA iz Kazahstana! ŠOKIRAĆE vas kada pročitate koje je GODIŠTE!

Autor: M. M.

Sport

29.01.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Tlešev skrenuo na sebe pažnju Zvezdine skauting-službe.

SKAUTING RADI PUNOM PAROM! Zvezda želi VUNDERKINDA iz Kazahstana! ŠOKIRAĆE vas kada pročitate koje je GODIŠTE!

Foto: Starsport

Dešavanja na Marakani neretko su tema novinskih stubaca i sportskih porala u Rusiji, odakle danas stižu vesti da su crveno-beli zainteresovani za mladog fudbalera Danijela Tleševa.

Naime, Zvezda želi da dovede talentovanog kazahstanskog fudbalera rođenog 2011. godine, prenose danas svi ruski mediji, dodajući da su ga skati srpskog šampiona primetili na turniru Trofej Podgorice u Crnoj Gori, koji je održan prošle jeseni. Vunderkind Tlešev tada je dobio nagradu za najboljeg igrača turnira.

Sve je odmah javljeno šefu skauting službe i tehničkom direktoru Marku Marinu, a prema poslednjim informacijama Zvezda je sada poslala i konkretnu ponudu i nada se da će uspeti da dovede Tleševa još kao igrača od 12-13 godina. Navodno, Zvezda je spremna da mladog fudbalera "odvede na školovanje" u Beograd pod uslovom da bar jedan od roditelja ostane sve vreme sa njim u srpskoj prestonici, oko čega još nije doneta odluka.

Inače, otac Danijela Tleševa je Murat Tlešev , poznati kazahstanski fudbaler koji je celu karijeru igrao u domovini. Najdublji trag ostavio je u Irtišu i Aktobeu, a i posle završetka karijere radio je u fudbalu za Šahtjor, Astanu i Turan. Mnogi veruju da će vrlo brzo nadmašiti oca i zato je Zvezda reagovala. Navodno, na "Marakani" su odmah prionuli na posao jer je procenjeno da mladi fudbaler može da donese veliku svotu novca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading