ONO ŠTO SU SVI ČEKALI! RAZREŠENJE TRANSFER SAGE NA MARAKANI KONAČNO DOŠLO!

Autor:

Sport

28.01.2024

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj put, deluje da je sve završeno.

ONO ŠTO SU SVI ČEKALI! RAZREŠENJE TRANSFER SAGE NA MARAKANI KONAČNO DOŠLO!

Foto: Starsport

Marakana

Mnogo je bilo prašine u ovom prelaznom roku oko mogućih dolazaka, a naročito odlazaka sa Marakane. Govorilo se u Endijajevom povratku u Adanju, mladim igračima traženim u najjačim ligama sveta, a sada je izgleda konačno došlo do razrešenja jedne velike transfer sage u Ljutice Bogdana. 

Naime, Zvezdan Terzić je za jedan ruski list, naveo da Osman Bukari ostaje fudbaler Crvene zvezde! Iako je isto bilo rečeno našin medijima, potvrde iz inostranstva stižu kao šlag na torti. 

Republika

Foto: Starsport

Osman Bukari

Terzić je priznao da su crveno-beli imali primamljivu ponudu iz Premijer lige Rusije (pominjao se Krasnodar čitav januar), ali  da Zvezda, s obzirom da ima najveće aspiracije u Superligi Srbije, neće pustiti reprezentativca Gane da napusti Marakanu - makar u ovom prelaznom roku. 

– Imali smo ponudu iz Premijer lige Rusije, ali Bukari sada ne može da napusti klub. Potreban nam je da pomogne ekipi, da osvojimo titulu – istakao je Terzić za ruski Sport ekspres.

Bukari se nedavno priključio ekipi u pripremama na Kipru, odmazh posle ispadanja svog nacionalnog tima sa Afričkog kupa nacija. 

Krilni napadač je u leto 2022. godine došao iz Genta za 3.000.000 evra i postao važan u igri šampiona Srbije. Jesenas se pokazao nastupima u Ligi šampiona, gde je dao gol na gostovanju Mančester Sitiju, a protiv Jang Bojsa je na stadionu “Rajko Mitić” upisao po gol i asistenciju. Tada je dobio i trofej za igrača utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading