MOŽEŠ DA ODEŠ IZ SRBIJE, ALI ONA IZ TEBE NE! Bivši LJUBIMAC ZVEZDINIH navijača uživa uz ĆEVAPE I AJVAR!

Autor:

Sport

26.01.2024

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norvežanin je zavoleo Srbiju.

MOŽEŠ DA ODEŠ IZ SRBIJE, ALI ONA IZ TEBE NE! Bivši LJUBIMAC ZVEZDINIH navijača uživa uz ĆEVAPE I AJVAR!

Foto: Starsport

Bivši napadač Crvene zvezde Ohi Omoijuanfo briljira od odlaska iz Beograda. Centarfor trenutno nastupa za danski Brondbi, gde, ako je verovati objavama sa društvenih mreža, uživa. A, osim što na njegovom profilu možemo videti da je srećan u domovini, Ohi često pokazuje i koliko je u relativno kratkom vremenskom roku zavoleo Srbiju, te često objavama oduševi sve navijače Zvezde.

Kada god je neka bitna utakmica crveno-belih u pitanju, Ohi je tu da podeli na koji način se snalazi ne bi li ispratio svoj bivši tim. Ovog puta, čini se da je otišao korak unapred i oduševio celu srpsku naciju novim Instagram "storijem".

Republika

Foto: Instagram/ohikhuaeme_o99

Ohijeva objava

Naime, Ohi je postavio sliku na kojoj je tradicionalna srpska menza sa ajvarom i ćevapima, a na sve to je stavio i srpsku zastavu pored.

Nema sumnje da će ovim dodatno kupiti navijače čiji je ljubimac i bio za vreme svog mandata u Beogradu. Svakako je lepo videti da jedan stranac zavoli našu zemlju ovoliko za šest meseci.

Što se Norvežanina tiče, on je još pre godinu i po dana stigao u Brondbi, kada je Zvezda naprasno odlučila da ga proda, a na njegovo mesto je doveden Kalifa Kulibali, za kog su sa Marakane tvrdili da je kvalitetniji igrač od Norvežanina. Ipak, Kalifa je posle jedne polusezone dobio otkaz u klubu, a Ohi je u Danskoj uspeo da stigne do većeg broja golova, nego li je i Kulibali utakmica odigrao u Crvenoj zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading