SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU: OGROMNO POJAČANJE na pripremama!

Autor:

Sport

26.01.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čekali su ga dugo..

SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU: OGROMNO POJAČANJE na pripremama!

Foto: Starsport

Odlične vesti za Crvenu zvezdu stižu sa Kipra, s obzirom na to da se treninzima i radu sa ekipom danas priključio Mirko Ivanić


Nakon što su igrači prepodne proveli u teretani, drugi deo dana je bio rezervisan za izlazak na teren i rad sa loptom. Popodnevni trening je obebeležio i povratak Mirka Ivanića nakon duge pauze zbog povrede. Iskusni vezista je prvi put od dolaska na pripreme odradio uvodne vežbe sa ostatkom ekipe. Početni deo je, kao i do sada, prošao uz lagano istrčavanje krugova oko terena kako bi se fudbaleri zagrejali, a zatim odradili nezaobilazne vežbe aktivacije. Nakon toga je igrače sačekao postavljen teren sa "manekenima’" koji su bili raspoređeni po zamisli šefa stručnog štaba. Vladan Milojević je iskoristio priliku da iznese i određene taktičke zamisli igračima. 
Republika

Foto: FK Crvena zvezda

 

 


 
Crveno-beli su kasnije igrali na dva gola da bi finiš treninga bio rezervisan za usavršavanje defanzivne linije. Pravilo je bilo da odbrambeni igrači loptu smeju da dodirnu samo određeni broj puta kako bi što efikasnije učvrstili svoje redove. Iako je Vladan Milojević u jednom trenutku označio kraj treninga, fudbaleri su ipak nastavili sa radom. Na jednom delu terena su pomoćni treneri radili sa štoperima dok je ofanzivni deo ekipe na drugom uvežbavao završnicu. Ovo je jasan pokazatelj da Zvezdinim fudbalerima ne predstavlja problem da se na terenu zadrže i duže nego što treba kako bi sproveli u delo sve što se od njih očekuje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading