PODRHTAVA PRESTONIČKO PREDGRAĐE: Stigla je legenda Crvene zvezde - okreće novu stranicu profesionalne karijere i vodi klub ka tituli!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je veće fudbalsko ime ikada bilo deo kluba?

PODRHTAVA PRESTONIČKO PREDGRAĐE: Stigla je legenda Crvene zvezde - okreće novu stranicu profesionalne karijere i vodi klub ka tituli!

Foto: Starsport

Fudbaleri Šušnjara 1977 jesenji deo sezone u okviru Beogradske zone okončali su na visokoj petoj poziciji i u nastavku takmičarske godine imaće priliku da se umešaju i u samu borbu za šampionski pehar.

 

Sa osam pobeda, tri remija i četiri poraza i ukupno 27 bodova u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa svega šest koraka zaostatka u odnosu na OFK Budućnost iz Dudovice, tako da i istorijski plasman u Srosku ligu Beograd ne potpada pod nemoguću misiju.

Ekipa Šušnjara u nastavak sezone ulazi sa legendarnim fudbalerom na klupi.

Reč je o nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde, Lansa, Bakua,..., Nenadom Kovačevićem koji je tokom igračke karijere 18 puta nosio dres sa nacionalnim grbom.

- Prvi trening protekao je u upoznavanju i predstavljanu plana priprema. Utisci su pozitivni, vidi se da se radi o pismenoj ekipi, a moram da pohvalim i dobre uslove na terenu u Šopiću - istakao je popularni Piksi u razgovoru za "Sportski žurnal" i dodao:

- Bićemo spremni za prolećnu sezonu, uz nadu da bismo mogli da budemo na mestu koje vodi u Srpsku ligu Beograd.

Foto: Starsport

Kovačević iz igračkih dana u Crvenoj zvezdi

 

U planu je i odigravanje čak sedam kontrolnih mečeva:

- Prvi je zakazan za 4. februar na turniru u Obrenovcu, a prvi rival u kontrolnim mečevima biće Zuce. Od igrača tražim dobar rad i atmosferu, samo tako možemo do cilja, da naredne sezone budeo deo srpskoligaškog karavana - zaključio je novi strateg Šušnjara 1977.

Priliku za debi na klupi novog kluba Nenad Kovačević će imati u prolećnoj premijeri kada će plavo-beli gostovati OFK Mladenovcu. Navedeni susret na programu je drugog dana meseca marta, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom Mladenovčana rezultatom 1:3.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading