"RAZBIO MI JE DETE, ZA OVO NEMA OPRAVDANJA": Oglasila se majka Nataše Šavije nakon Karićeve ispovesti!

Autor:

Zabava

29.01.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vera Šavija, majka Nataše Šavije, progovorila o incidentu svoje ćerke!

"RAZBIO MI JE DETE, ZA OVO NEMA OPRAVDANJA": Oglasila se majka Nataše Šavije nakon Karićeve ispovesti!

Foto: Informer TV

Vera Šavija, majka Nataše Šavije, otvorila je dušu o incidentu svoje ćerke, te priznala kako se osećala kad je saznala da je njena ćerka bila pretučena.

- Bili smo na odmoru suprug i ja. Zvoni mi telefon i kažu mi da je Nataša pretučena u bolnici! Zvala sam stariju ćerku koja je potvrdila da je u bolnici - rekla je Vera, pa nastavila:

- Noćima sam spavala sa njom u krevetu da ako joj bilo šta zatreba odmah istrčim. Išla po lekove, pravila joj kašaste sokove, jela je samo na slamčicu, bilo nam je bitno samo da se oko vrati u prvobitno stanje.

- Razbio mi je dete, za ovo nema opravdanja, mogli su da se svađaju, ali za ovo nema opravdanja - poručila je za domaće medije Šavijina majka.

Republika

Foto: shutterstock, ATAImages, TV Pink/printscreen

Nataša Šavija i Stefan Karić

Podsetimo, Šavija je optužila bivšeg zadrugara Stefana Karića da ju je pretukao, a sudski postupak je u toku. Stefan je nedavno u emisiji "Razotkrivanje" na Republika TV-u priznao da od incidenta nisu imali kontakt.

- Ide to suđenje, pa ćemo videti šta i kako. Od tada nismo imali nikakav kontakt, ja bih i pozvao nju, više puta, stvarno, ali nisam, da se tu nešto pogrešno ne protumači, da ne ispadne, otkud ja znam šta sve može da ispadne. U njenoj glavi je haos, može svašta nešta ona i da se istripuje, čekamo mi lepo suđenje, pa ćemo da vidimo ko je u pravu, ko nije - rekao je Stefan Karić u "Razotkrivanju".

- Mi smo stvarno bili mogo dobri. Ok, nismo se mi nešto viđali, videli smo se dva-tri puta u životu, ali, eto, neke gluposti... Nismo bili prijatelji, ja ne mogu da kažem da smo bili prijatelji.  Intiman odnos smo imali prvi put kad smo se videli, to je bilo pre par godina i to je to, nikad više posle toga. Ostali smo super, ona je imala nekog dečka iz Crne Gore, išla tamo, šta je radila, nemam pojma. Posle toga smo se videli kad je prošlo godinu-dve, na Adi Bojani smo se sreli, ni tad ništa nije bilo, znači bukvalno na plaži smo se videli i to je to, ma ni kupanje nije bilo, bukvalno za šankom, popili smo par pića, ona se vratila u svoj apartman i to je to - dodao je on.

Republika

Foto: Republika TV

Stefan Karić u emisiji "Razoktrivanje"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading