KARIĆEVA DEVOJKA IZMEZUBLJENA, NE VERUJE ŠTA JOJ JE PRIREDIO: Zabranila mu ulazak u Elitu, pa dobila neviđenu KONTRU!

Autor:

Zabava

20.01.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit reakcija Karićeve devojke na iznenađenje koje joj je priredio.

KARIĆEVA DEVOJKA IZMEZUBLJENA, NE VERUJE ŠTA JOJ JE PRIREDIO: Zabranila mu ulazak u Elitu, pa dobila neviđenu KONTRU!

Foto: instagram.com/printscreen

Jedna od najnovijih vesti koja je iznenadila mnoge ljude jeste najava Osmana Karića da će njegov sin Stefan Karić ući u rijaliti "Elitu". Ova najava izazvala je veliko interesovanje javnosti, a mnogi su već počeli da spekulišu o razlozima odluke Stefana da se pridruži popularnom televizijskom formatu, pošto se skoro pričalo da je odustao od ulaska. 

Naime, on je na svom proflilu na društvenoj mreži Instagram podelio Stefanovu sliku i napisao redni broj za glasanje, koji će mu biti kad postane deo popularnog rijalitija. Poznato je da je Osman više puta imao ovakve objave i da ovo može da bude još jedna od njegovih šala, ali ostaje da vidimo.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stefan Karić

 

Stefan se, povodom ove teme, nije oglašavao, te i dalje niko ne zna da li i kada će zaista ući u rijaliti, a njegova najnovija fotografija dodatno je zaintrigirala fanove. Mlađi Karić je objavio sliku, na kojoj pozira u frizerskom salonu i pokazuje novu boju kose.

On je ponovo odlučio da bude plav, a mnogi su posumnjali da su upravo ovo poslednje pripreme pred ulazak u rijaliti, te da je zbog toga sada odlučio da promeni imidž. Mišljenja i komentari su bili podeljeni, pa su jedni smatrali da je ovo odličan izbor i Stefanova odluka, dok se drugima ipak više sviđao Karić sa prirodnom bojom kose. 

Ubrzo je preko Instagrama podelio i reakciju njegove devojke na novu boju kose, a ona ga gotovo nije ni prepoznala, pa je, uz fotografiju, napisala "Ko je on?" i našalila se na njegov račun.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stefan Karić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading