"IZBILA JE NEKA FRKA...": Otkrivamo zašto je PUKLA TIKVA između Mirka Šijana i Stefana Karića (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.01.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji učesnik "Zadruge" za Republika TV progovorio o druženju sa sinom Goce Božinovske.

"IZBILA JE NEKA FRKA...": Otkrivamo zašto je PUKLA TIKVA između Mirka Šijana i Stefana Karića (VIDEO)

Foto: printscreen

Bivši zadrugar Stefan Karić u emisiji "Razotkrivanje" na Republika TV progovorio je i o najboljem drugu Mirku Šijanu sa kojim se više od tri godine nije video. 

Naime, njihovo veliko prijateljstvo puklo je iznenada, a Karić sada otkriva zbog čega.

- Bili smo nerazdvojni, bili smo zanimljivi ljudima, najviše smo vremena provodili kod njega na bazenu i u njegovoj kući na tim žurkama - priseća se Stefan, pa trvdi da između njega i sina poznate pevačice Goce Božinovske nikada nije bilo teških reči:

Republika

Foto: printscreen

Stefan Karić se prisetio druženja sa Mirkom Šijanom

- Nismo se mi posvađali, taman posla, jednostavno su nam se putevi nekako razišli, ja sam otišao u "Zadrugu", on je postao otac i sad vodi neki mirniji, porodičan život, to je neki njegov izbor. Čuli smo se mi u međuvremenu i dogovarali da se vidimo, ali eto nekako se tako dogodilo da se nismo više ni videli, sigurno jedno tri godine, možda i više ima... Jednostavno, tako je život hteo da nas razdvoji. Meni je drago da je on živ i zdrav i da su mu deca dobro, on je verovatno u toj ulozi oca sada i dosta sazreo. 

Ipak, Karić je na kraju priznalo da je bilo i nesuglasica, ali ne sa Mirkom, već sa nekim drugim iz njegovog okruženja.

- Neke frke su izbile između mene i njegovih kumova i onda tamo-vamo, da tako kažem, smo se razišli, ali uvek ćemo biti dobri, da me pozove sada naravno da bih doleteo gde god da je on. Tako i on za mene. Mi smo stvarno bili najbolji drugovi.

Malo ko je znao da su se Šijan i Karić zbližili još u studentskim danima, ali posle mnogo zajedničkih doživljaja i situacija kroz koje su prošli, putevi su im se na kraju, ipak, razišli. 

- Počeli smo da se družimo na fakultetu, izbacili su nas zajedno s nekog kolokvijuma i od tog dana smo mi postali nerazdbojni. Stvarno je to neki period života koji ću zauvek pamtiti - zaključio je bivši zadrugar za Republika TV.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading