DUGOJ ZIMSKOJ PAUZI JE DOŠAO KRAJ: Tim iz Krčedina započeo je pripreme za prolećni deo prvenstva!

Autor:

Sport

29.01.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promovisana su i prva pojačanja.

DUGOJ ZIMSKOJ PAUZI JE DOŠAO KRAJ: Tim iz Krčedina započeo je pripreme za prolećni deo prvenstva!

Foto: FK Fruškogorac Krčedin

Zimsku pauzu tim iz Krčedina provodi na deobi četvrte pozicije na tabeli, sa šest bodova zaostatka za mestom koje vodi u baraž za plasman u Sremsku ligu

Republika

Sastav Fruškogorca tokom prvog dela sezone zabeležio je šest trijumfa, tri remija i četiri poraza. Tri od četiri utakmice u kojima je ekipa ostala bez bodova, odigrane su na gostovanjima, pa će na proleće tim imati priliku za revanš pred svojim navijačima.

Juče je u Krčedinu održana prozivka i prvi trening, šef stručnog štaba Miroslav Pandža imao je na raspolaganju dvadesetak igrača, dok je nekoliko njih bilo opravdano odsutno. Predstavljen je plan priprema i prijateljskih utakmica, kojih će biti čak sedam.

Što se tiče promena u igračkom kadru, ekipu su napustili Miloš Šponja, Miloš Lalić i Ivan Koleski, dok je uprava kluba ojačala tim sa četiri dolaska.

Seriju dolazaka otvorio je povratak Dejana Langa, koji je dete Krčedina, nakon njega stigao je Bojan Rašula iz redova Omladinca iz Novih Banovaca, koji je ujedno i bonus igrač. Iz ŽSK Žablja stigao je Mirko Božić, dok je za kraj ostavljen verovatno i najveći transfer u aktuelnom prelaznom roku.

Stefan Zogović (33), bivši kapiten Podunavca iz Belegiša, fudbaler koji je u dosadašnjoj karijeri nastupao i za Indeks iz Novog Sada, Radnički (Nova Pazova), Cement (Beočin), ČSK Pivaru, OFK Bačku i Vojvodinu, stigao je u Krčedin. 

Do kraja prelaznog roka uprava će pokušati da dogovori saradnju sa još par igrača, već se vode pregovori, ali se o imenima i dalje ne govori, kako se ne bi umešali drugi klubovi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading